Na našim ulicama svakodnevno nalazimo odličnu street style inspiraciju, a jednim odličnim stajlingom nadahnula nas je zgodna djevojka koja je prošla zagrebačkim Cvjetnim trgom

Za svoj street style pod zimskim suncem lijepa brineta koju je fotograf zapazio na zagrebačkom Cvjetnom trgu izabrala je odjevnu kombinaciju koja je istaknula njenu fit figuru.

Lijepa brineta iz centra Zagreba za svoj street style izabrala je minicu i čizme iznad koljena

Crnu minicu spojila je s čizmama iznad koljena na visoku petu, a gore je nosila bijeli blejzer s crnim prugama te crni kaputić. Crno-bijeli odjevni izbor začinila je srebrnom torbom i velikim sunčanim naočalama.

Istaknula se na ovoj zagrebačkoj ljepotici i njena predivna duga kosa i nokti uljepšani crvenim lakom. Zvijezdu naše street style priče lako možemo zamisliti i u spotu neke svjetske zvijezde, kao što je Jennifer Lopez, a vjerujemo da bi njena atraktivna pojava i pored slavne pjevačice bila zapažena.

U fotogaleriji pogledajte modne kombinacije i drugih djevojaka i žena koje su uljepšale središte Zagreba. Pogledajte i mrak pojavu djevojke iz centra Zagreba u najkraćoj minici.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju