Ako vam se ovaj zgodni momak koji je prošetao centrom Zagreba čini poznatim, dobro ste primijetili. On je Daniel Vidaković, zvijezda naše prvoaprilske priče, a ovaj put nije riječ ni o kakvoj šali – ovaj 18-godišnjak ima itekako dobar smisao za modu i stil, mladenački i urbani.

Galerija Daniel Vidaković Muški street style iz centra Zagreba - 1 Muški street style iz centra Zagreba - 2 +1 Danielov street style vrlo je urban i mladenački  

Daniel Vidaković u našoj se priči povodom 1. aprila snašao poput profesionalca glumeći glumca koji će s Tomom Cruiseom glumiti u filmu "Top Gun: Maverick", nastavku kultnog "Top Guna". No isto ga tako lako možemo zamisliti i u ulozi modela kada vidimo njegove street style fotografije nastale u samom središtu Zagreba, na izlazu iz Radićeve ulice na Trg bana Jelačića.

Daniel Vidaković zvijezda je naše prvoaprilske priče, a ovoga puta nije riječ o nikakvoj šali – ovaj 18-godišnjak ima itekako dobar smisao za modu i stil

Danielovu odličnu modnu kombinaciju čine crna kožnata pilotska jakna s našivenim amblemima i smeđim krznenim ovratnikom (baš kao što i priliči mladom glumcu koji glumi pilota :), bijela majica, crne traperice te majica maskirnog uzorka ležerno svezana oko struka. Od obuće je izabrao upečatljive crvene tenisice.

Svoj urbani mladenački street style ovaj 18-godišnjak upotpunio je pilotskim sunčanim naočalama, ručnim satom i narukvicom. Mladi ljubitelj životinja centrom Zagreba prošetao je u divnom društvu – sa svojim šestogodišnjim belgijskim ovčarom Maxom.

Top Gun se snima u Hrvatskoj - 9 I "Top Gun" stigao u Zagreb! Tom Cruise odabrao hrvatskog glumca za ulogu u filmu

Tom Cruise snima nastavak kultnog \"Top Guna\" 32 godine nakon originala - 6 "Top Gun": 32 godine poslije opet u ulozi zbog koje smo sanjarili o Tomu Cruiseu

Kada smo Daniela primijetili u centru Zagreba, odmah se rodila ideja da ovog naočitog mladića angažiramo za snimanje "lažnog" "Top Guna" povodom prvog aprila. Set je nekoliko dana kasnije i postavljen, Daniel je posao odradio vrhunski i pritom se i dobro zabavio.

Vijest da će Daniel glumiti pilota u "Top Gunu" možda jest bila prvoaprilska šala, ali potpuna je istina da nakon što ove godine maturira u Prvoj gimnaziji, planira upisati Prometni fakultet kako bi se školovao za pilota. Daniel je ljubav prema avionima i letenju naslijedio od oca pilota.

Muški street style iz centra Zagreba - 5 Danielov street style vrlo je urban i mladenački (Foto: Slaven Janđel)

Poznato je da piloti trebaju biti u top-formi, a Daniel se oduvijek bavi sportom te ima crni pojas iz taekwondoa, kao i titulu viceprvaka Zagreba u kadetskoj kategoriji. Trenutačno rekrativno trenira krav magu, vojničku borilačku vještinu za samoobranu, a kao mali trenirao je i breakdance. Uz sve to, Daniel je i član Volonterskog centra Zagreb.

I "Top Gun" stigao u Zagreb! Tom Cruise odabrao hrvatskog glumca za ulogu u filmu, Zadovoljna.hr from NOVA Studio on Vimeo.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju