S početkom sezone godišnjih odmora Zagreb se polako prazni, ali u gradu je još dovoljno ljudi da subotnja špica bude zanimljiva, naročito kada je riječ o street style kombinacijama. A kako od obične košulje složiti itekako efektan street style pokazala je tamnokosa dama koja je prošetala zagrebačkim Cvjetnim trgom.

Galerija Street style izdanja sa zagrebačke špice - 5 Street style izdanja sa zagrebačke špice - 8 Zagrebačka street stylerica nisi tote model torbe modne kuće Dior +6 Street style izdanja sa zagrebačke špice

Vrijeme je u subotu bilo taman ugodno za šetnju gradom i pokazivanje ljetnih street style izdanja koja su privukla i našu pažnju. Iako se vreva subotnje zagrebačke špice malo utišala zbog dolaska sezone godišnjih odmora i odlaska na more, u gradu nije nimalo dosadno.

Svojim street stylom dokazala je i to i tamnokosa dama koja je košulju koja seže do bedara nosila kao mini haljinu. Svijetloplavu košulju klasičnog komotnijeg kroja i dugačkih rukava spojila je sa svijetlim cipelama u stilu mokasinki, dok je od modnih detalja izabrala veliku plavu torbu modne kuće Dior.

Šetnja Zagrebom u zelenoj mini haljini Šetnja Zagrebom u tako dobroj zelenoj haljini koja voli i ravne potplate i visoke pete

Street style ljepotica iz Rijeke u super skinny trapericama i slatkim natikačama - 3 Ljepotica iz Rijeke: Slatke natikače koje uz super skinny traperice idu i bolje od štikli

Nošenjem obične duže košulje poput mini haljine zgodna street stylerica pokazala je kako se na vrlo jednostavan način može složiti itekako efektan ljetni stajling koji je zagrebačku špicu učinio još zanimljivijom.

Street style izdanja sa zagrebačke špice - 8 Zgodna street stylerica običnu košulju nosi kao mini haljinu (Foto: Ivan Skrinjar/Pixsell)

Još inspiracije sa zagrebačke špice za slaganje ljetnih street style kombinacija pronađite u fotogaleriji na početku teksta.

Street style izdanja sa zagrebačke špice - 1 Street style izdanja sa zagrebačke špice (Foto: Sanjin Strukic/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju