Posebno je živo bilo na prvoj ovogodišnjoj zagrebačkoj špici u ožujku. Skori dolazak proljeća itekako se osjeti u zraku, mnogi žele upiti ožujske zrake sunce i uživati u ljepšem vremenu pa je i šušur u gradu sve veći, a dobrih street style izdanja koja najavljuju dolazak proljeća sve više.

Galerija Street style izdanja s prve ovogodišnje zagrebačke špice u ožujku - 6 Street style izdanja s prve ovogodišnje zagrebačke špice u ožujku - 2 Street style izdanja s prve ovogodišnje zagrebačke špice u ožujku - 9 +6 Street style izdanja s prve ovogodišnje zagrebačke špice u ožujku

Zapazili smo u centru Zagreba i atraktivnu brinetu čije bi dnevno modno izdanje lako moglo proći i za večernji izlazak. Složila ga je od crne haljinice-tunike s naborima koju je upotpunila remenom s velikom zlatnom kopčom. Preko nje nosila je kratku bundicu u svjetlijoj i tamnijoj nijansi sive boje s rukavima do lakta.

Dolje je odjenula kožnate tajice s efektom mokroga sjaja te štikle s platformom i vrtoglavo visokom potpeticom. Cipele bež tona sa zmijskim uzorkom imaju otvoreni palac, a ova street stylerica obula ih je na bosu nogu što je također znak da su proljeće i toplije vrijeme vrlo blizu.

Josipa Pavičić: Divne štikle zbog kojih je i kultna torba ostala u drugom planu Josipa Pavičić na zagrebačkoj špici - 4 Josipa Pavičić na zagrebačkoj špici - 2 Josipa Pavičić na zagrebačkoj špici - 3 +3 Josipa Pavičić nosi torbu modne kuće Saint Laurent, model Loulou

Baš odvažne: Za cipelama Mirele Holy okretala se cijela zagrebačka špica Mirela Holy Mirela Holy Mirela Holy +3 Mirela Holy

Svom street styleu dodala je sunčane naočale predimenzioniranih svijetlih okvira retro dizajna i s prozirnim staklima, a jedan detalj njezinoj je pojavi dao dodatan dašak šarma i proljetne draži – buketić cvijeća koji je nosila u ruci.

Street style izdanja s prve ovogodišnje zagrebačke špice u ožujku - 2 Street stylerica iz Zagreba u mokrim tajicama i vrtoglavo visokim potpeticama (Foto: Josip Moler/Cropix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju