Na sunčanu zagrebačku špicu došla je i spisateljica i voditeljica Josipa Pavičić koja se za šetnju središtem metropole lijepo sredila, odabravši elegantnu i jednostavnu odjevnu kombinaciju.

Galerija Josipa Pavičić na zagrebačkoj špici - 4 Josipa Pavičić na zagrebačkoj špici - 2 Josipa Pavičić na zagrebačkoj špici - 3 +3 Josipa Pavičić nosi torbu modne kuće Saint Laurent, model Loulou

Posebno su se istaknule cipele koje je nosila, smeđe salonke na špic od brušene kože ukrašene okruglim metalnim detaljem. Štikle imaju visoku stožastu potpeticu po čemu se razlikuju od cipela s klasičnim oblikom potpetice.

Salonke su uvijek nepogrešivi izbor kada biramo ženstvene i elegantne cipele, a mogu se nositi i u svakodnevnim i u svečanim prilikama. Josipa Pavičić odabrala je model koji se lako slaže i uz svakodnevne odjevne kombinacije i svečanija izdanja.

Josipa Pavičić na zagrebačkoj špici - 6 Josipa Pavičić na zagrebačkoj špici (Foto: Josip Moler/Cropix)

Gornji dio stajlinga složila je od svijetlo sivog kaputa dužine do koljena ispod kojeg je, kako se čini, nosila haljinu mini kroja s polu dolčevita kragnom tamnije nijanse sive boje.

I Josipina torba privukla nam je pažnju, a riječ je o dizajnu francuske modne kuće Saint Laurent. Spisateljica i voditeljica nosi model Loulou, još jedan kultni model kuće Saint Laurent, koji je ime dobio u čast muzi Yves Saint Laurenta, osnivača slavne modne kuće, i kolegici dizajnerici Loulou de la Falaise.

Baš odvažne: Za cipelama Mirele Holy okretala se cijela zagrebačka špica Mirela Holy Mirela Holy Mirela Holy +3 Mirela Holy

Haljinu kakvu nosi brineta iz Zagreba uskoro ćemo sve češće viđati na hrvatskim ulicama Street style brineta iz centra Zagreba u zelenoj haljini - 2 Street style brineta iz centra Zagreba u zelenoj haljini - 1 Street style brineta iz centra Zagreba u zelenoj haljini - 3 +7 H&M, 47 eura

U dizajnu ove luksuzne torbe ističu se efektni prošivi, podesivi lanac od antiknog zlata za nošenje na ramenu ili preko tijela, deblja ručkica te prepoznatljivi metalni YSL znak.

Josipa Pavičić na zagrebačkoj špici - 2 Josipa Pavičić na zagrebačkoj špici (Foto: Josip Moler/Cropix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju