Posljednji vikend u veljači je iza nas, bio je kišovit i snježan. No loše vrijeme nije zaustavilo zagrebačke špicerice da izađu u centar grada i pokažu svoje street style kombinacije koje, unatoč pogoršanju vremena, najavljuju kraj zime. Street stylerica koja nam je posebno privukla pažnju osvojila nas je svojom kombinacijom u ljubičastoj i crnoj boji.

Galerija Street style kombinacije u Zagrebu - 7 Street style kombinacije u Zagrebu - 8 Street style kombinacije u Zagrebu - 5 +5 Street style kombinacije u Zagrebu

Sjajan dugački kožnati kaput u tamnijoj nijansi ljubičaste boje svezala je oko struka, a ispod njega vidjeli su se crna majica i crni sako te crne hlače s efektnim prorezima na krajevima.

Štikle koje je odabrala su posebno wow, cipele s visokom tankom potpeticom sežu do gležnja te na predjelu rista imaju remenčiće. Unatoč kiši ova dama iz centra Zagreba nije odustala od ovih opako dobrih štikli koje su bile itekako zamijećene na špici.

Street style kombinacije u Zagrebu - 5 Street style dama iz centra Zagreba u opako dobrim štiklama (Foto: Josip Moler/Cropix)

Ako se nas pita, toliko su dobre da bi ih i holivudske zvijezde odabrale za glamurozna događanja. Još malo ljubičaste boje zgodna street stylerica dodala je s torbicom s lancem, a baš su dobre i kožnate rukavice bez prstiju za malo rokerskog štiha.

Hulahopke dame iz centra Zagreba savršen su par crnoj mini suknji Zagrebačko street style izdanje Zagrebačko street style izdanje - 3 Zagrebačko street style izdanje - 4 +0 Zagrebačko street style izdanje

Kombinacija ljepotice iz centra Zagreba stvorena za isticanje putene figure Street style putene ljepotice iz centra Zagreba - 4 Street style putene ljepotice iz centra Zagreba - 1 Street style putene ljepotice iz centra Zagreba - 3 +3 Street style putene ljepotice iz centra Zagreba - 2

U fotogaleriji na početku teksta pogledajte i druga street style izdanja sa zagrebačke špice posljednjeg vikenda u veljači.

Street style kombinacije u Zagrebu - 1 Street style kombinacije u Zagrebu (Foto: Josip Moler/Cropix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju