Iako su kraj tjedna obilježili kiša, a onda i snijeg, u subotu su se u centru Zagreba, unatoč vremenskim neprilikama, mogla vidjeti sjajna modna izdanja. Špicu su preplavili kišobrani, ali i modne kombinacije koje nisu mogle proći neprimijećeno.

  Galerija Zagrebačko street style izdanje Zagrebačko street style izdanje - 3 Zagrebačko street style izdanje - 4 +0 Zagrebačko street style izdanje

Jednu takvu kombinaciju nosila je i dama koja se od kiše zaštitila efektnim prozirnim kišobranom s crnim rubom.

Zgodna crnka odjenula je crnu mini suknju u kombinaciji s crnom rupičastom pletenom majicom ispod koje je nosila bijelu košulju s crnom kravatom.

Preko je nosila karirani crveni sako sa zlatnim gumbima i ovratnikom s reverima te s nedovršenim rubovima, a preko njega crni kaput koji je bio savršen par njezinu crnom šeširu.

Zagrebačko street style izdanje - 3 Efektne hulahopke začinile su kombinaciju (Foto: Josip Moler/Cropix)

Donji dio kombinacije činile su hulahopke koje najbolje dolaze do izražaja u kombinaciji s mini komadima, a zahvaljujući efektnom uzorku cijelo izdanje podižu na višu razinu.

Kombinacija ljepotice iz centra Zagreba stvorena za isticanje putene figure Street style putene ljepotice iz centra Zagreba - 4 Street style putene ljepotice iz centra Zagreba - 1 Street style putene ljepotice iz centra Zagreba - 3 +3 Street style putene ljepotice iz centra Zagreba - 2

Kada je u pitanju obuća, u ovo zagrebačko street style izdanje sjajno su se uklopile crne čizme do koljena s visokom potpeticom, a točka na i te kombinacije bili su modni dodaci - kožnata crvena torbica i efektni dugi zlatni lančić.

Zagrebačko street style izdanje Zagrebačko street style izdanje (Foto: Josip Moler/Cropix)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju