Početak proljeća obilježilo je promjenjivo vrijeme. Dobili smo sve, i kišu i sunce, niske temperature, vjetar, pa i snijeg.

Galerija Haljine su omiljeni dio proljetne garderobe Haljine kao dio zagrebačkih street style izdanja Haljine kao dio zagrebačkih street style izdanja +12 Haljine kao dio zagrebačkih street style izdanja

I dok su najtopliji proljetni dani tek pred nama, to ne znači da početak mnogima omiljenog godišnjeg doba za neke nije označio povratak omiljenim proljetnim komadima.

Zaljubljenice u modu posljednjih mjesec dana koriste svaku zraku sunca kako bi uživale u kombinacijama koje uključuju sakoe, balonere i, naravno, divne haljine.

Haljine kao dio zagrebačkih street style izdanja Haljine kao dio zagrebačkih street style izdanja (Foto: Josip Moler/Cropix)

Haljine i proljeće su savršen spoj, a s obzirom na to da je početak proljeća obilježilo već spomenuto promjenjivo vrijeme, mnoge dame kombinirale su ih uz čizme i gležnjače. Osim toga, početak proljeća bio je savršen period za nošenje omiljenih pletenih haljina, koje izgledaju mrak u kombinaciji s, primjerice, kožnatim jaknama.

Dakle, vrijeme možda nije bilo idealno, ali na hrvatskim ulicama svejedno smo imali priliku uživati u sjajnim street style izdanjima u kojima su glavne zvijezde bile haljine svih dužina.

Uz balonere, traper, tenisice, štikle... Pogledajte kako se nose tajice na hrvatskim ulicama Tajice su čest prizor na hrvatskim ulicama Zagrebačko street style izdanje Zadarsko street style izdanje +5 Dubrovačko street style izdanje

Za sve u potrazi za modnom inspiracijom u galeriji na početku teksta izdvojili smo mali dio izdanja u haljinama na hrvatskim ulicama. Zaključak koji možemo izvesti na temelju viđenog je da se nose uistinu razni mini, midi i maksi modeli haljina, koji će bez imalo sumnje dominirati garderobom i u mjesecima pred nama. Jedino što će se promijeniti bit će obuća.

Haljine kao dio zagrebačkih street style izdanja Haljine kao dio zagrebačkih street style izdanja (Foto: Josip Moler/Cropix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju