Brojni su šetači ovog vikenda prošetali glavnim gradskim trgom u Zagrebu i iskoristili vrijeme koje već podsjeća na ono proljetno. Iako nas zubato sunce grije kroz oblake, modna izdanja s ulica glavnog grada još uvijek slave zimu.

Galerija Street Style u bež kaputu i gojzericama Street Style u bež kaputu i gojzericama Street Style u bež kaputu i gojzericama +1 Saint Laurent

Kaputi, šeširi, bunde i čizme, pravi su primjer capsule garderobe, to su oni komadi s kojima se žene ne moraju pitati što danas odjenuti. U jednoj takvoj kombinaciji glavnim zagrebačkim trgom prošetala je i jedna mlada mama koja je privlačila poglede jednostavnom, a tako posebnom odjevnom kombinacijom.

Street Style u bež kaputu i gojzericama Street Style u bež kaputu i gojzericama (Foto: Josip Moler/Cropix)

Baza njezine kombinacije su uske crne hlače i jednostavna crna majica, koje je tako dobro kombinirala s efektnim kaputom modnog brenda Samuel Rhawi.

Nježni kaput u bež boji poseban je po rukavima nalik pelerini, veže se u struku i sadrži krznom prekrivene džepove koji su dodatno začinili kompletan outfit.

Street Style u bež kaputu i gojzericama Saint Laurent (Foto: Josip Moler/Cropix)

Detalji uvijek čine razliku, a brineta iz Zagreba svoju je kombinaciju zaokružila jednom od najpoželjnijih torbi na svijetu – modelom Maxi ICare slavnog brenda Saint Laurent, kojoj je praktičnost glavna kvaliteta, a žene je žele još od 2022. godine, kada se pojavila na tržištu i spojila praktičnost, dobar stil i estetiku. 

Malo je boje svojem street style izdanju dodala gojzericama brenda Isabel Marant, ukrašenim upečatljivim crvenim vezicama koje slave udobnost prije estetike.

Stajling je zaokružila bež šeširom s potpisom Valentina, a svoju je prirodnu ljepotu naglasila vrlo laganim make-upom.

Street Style u bež kaputu i gojzericama Street Style u bež kaputu i gojzericama (Foto: Josip Moler/Cropix)

Zbog street style izdanja ove ljepotice pomislili smo da smo u Parizu, a ne Zagrebu Street style izdanje crnokose ljepotice iz Zagreba Street style izdanje crnokose ljepotice iz Zagreba Street style izdanje crnokose ljepotice iz Zagreba +3 Street style izdanje crnokose ljepotice iz Zagreba Zagrebački street style: Malena torba koja privlači puno pozornosti Zagrebačko street style izdanje Street style izdanje s torbicom modne kuće Saint Laurent Tenisice brenda Inuikii +2 Revija modne kuće Jacquemus

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju