Prilikom godišnjeg pregleda najčitanijih tekstova o street style kombinacijama domaćih ljubiteljica mode na zagrebačkoj špici, ustanovili smo koje vam je to izdanje bilo najzanimljivije. Statistika je pokazala da ste najviše klikali na ležerno ljetno izdanje jedne predivne mlade dame o kojoj smo pisali u lipnju ove godine.

Galerija Najpopularnije street style izdanje u 2022. godini Ležerna ljetna kombinacija lijepe brinete oduševila vas je u lipnju 2022. Najpopularnije street style izdanje u 2022. godini +1 Najpopularnije street style izdanje u 2022. godini

Naš fotograf snimio je ovu street style izdanje na Trgu bana Josipa Jelačića, usred jednog vrelog dana koji na zagrebačku špicu prizvao dame u laganim kombinacijama.

Ležerna ljetna kombinacija lijepe brinete oduševila vas je u lipnju 2022. Ležerna ljetna kombinacija lijepe brinete oduševila vas je u lipnju 2022. (Foto: Slaven Janđel/Zadovoljna.hr)

Među njima je bila i ova smeđokosa ljepotica koja je za izlazak odabrala lepršavu haljinu komercijalnog modnog brenda Sinsay s tankim bretelicama i otvorenim leđima.

10 najboljih izdanja sa zagrebačke špice u 2022. godini Street style izdanje Burbuqe Binaj Street style izdanje Burbuqe Binaj Street style izdanje Burbuqe Binaj +29 Domenica u fantastičnoj street style kombinaciji

Nosila je model u vrlo efektnoj jarkoj nijansi zelene boje koja jednostavno ne može proći neprimijećeno. Haljinu je kombinirala s trendovskim sandalama tankih remenčića na vezanje u zagasitoj nijansi narančaste boje i malom crnom torbicom.

Najpopularnije street style izdanje u 2022. godini Najpopularnije street style izdanje u 2022. godini (Foto: Slaven Janđel/Zadovoljna.hr)

Ova mlada dama oduševila vas je jednostavnošću i bezvremenskom ljepotom, ali i načinom na koji je iznijela svoj stajling.

Ne mora haljina biti skupa da bi bila lijepa, ova cura je zna nositi, zaključila je jedna čitateljica portala na našoj službenoj stranici na Facebooku.

Najpopularnije street style izdanje u 2022. godini Najpopularnije street style izdanje u 2022. godini (Foto: Slaven Janđel/Zadovoljna.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju