Jedna elegantna mama sa svojom djevojčicom prošetala se središtem Zagreba, a za svoj street style odabrala je nepogrešivu malu crnu haljinu, dužine tik do iznad koljena. Haljina s lađa-izrezom i rukavima do lakta ima lepršav donji dio, a figura je naglašena crnim remenom na kojem je zlatnim slovima ispisano Moschino.

Galerija Ulična moda u centru Zagreba - 7 Ulična moda u centru Zagreba - 11 Mama iz centra Zagreba nosi ružičastu torbicu talijanskog brenda ViCOLO +8 Street style mame iz centra Zagreba u maloj crnoj haljini i ružičastim štiklama

Profinjeno street style izdanje u maloj crnoj haljini mama iz centra Zagreba sjajno je podigla štiklama u ženstvenoj i vedroj nijansi ružičaste boje. Klasične salonke imaju visoku tanku potpeticu, a upravo zbog svoje ružičaste boje lako privuku poglede i pravi su modni adut.

Ulična moda u centru Zagreba - 6 Street style mame iz centra Zagreba u maloj crnoj haljini i ružičastim štiklama (Foto: Josip Moler/Cropix)

Još malo ružičaste, ali u svjetlijoj nijansi, dodala je s torbicom talijanskog brenda ViCOLO. Riječ je o modelu Shibuya s efektom krokodilske kože, ukrašenom metalnim detaljem zlatne boje u obliku slova V i tankim zlatnim remenom za nošenje preko ramena. Lanac se može i skinuti, pa se dobije mala ručna torba.

Mama iz centra Zagreba nosi ružičastu torbicu talijanskog brenda ViCOLO Mama iz centra Zagreba nosi ružičastu torbicu talijanskog brenda ViCOLO (Foto: vicolo.com)

Dnevni stajling za sunčani dan upotpunila je ručnim satom, zlatnom narukvicom i efektnim visećim naušnicama.

Mama iz centra Zagreba kratki baloner nosi kao mini haljinu i uz njega fine salonke Ulična moda u centru Zagreba - 12 Ulična moda u centru Zagreba - 10 Ulična moda u centru Zagreba - 5 +10 Ulična moda u centru Zagreba - 6

Mama iz centra Zagreba u cipelama koje se rijetko kad viđaju na špici u proljeće Street style mama u mokasinama podstavljenima krznom - 2 Street style mama u mokasinama podstavljenima krznom - 3 Street style mama u mokasinama podstavljenima krznom - 1 +0 Baldi mokasine, 77 eura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju