Centar Zagreba i ovoga je vikenda vrvio šetačima i svima onima koji su slobodno vrijeme željeli provesti u žiži zbivanja, uz kavicu i druženje na špici. Među njima zapazili smo i jednu zgodnu mamu koja je središtem metropole prošla noseći u naručju svoju kćer.

Galerija Ulična moda u centru Zagreba - 12 Ulična moda u centru Zagreba - 10 Ulična moda u centru Zagreba - 5 +10 Street style mama iz centra Zagreba nosi smeđe salonke od brušene kože

Djevojčica se čvrsto privila uz svoju majku, a mamino naručje uvijek je sigurno utočište, pa i onda kada se prolazi kroz gužvu. Zagrebačka špica uvijek privuče mnoštvo ljudi, mnogima je i to ritual vikendom te ugodno provedeno prijepodne i rano popodne u gradu.

Ulična moda u centru Zagreba - 5 Street style mama iz centra Zagreba u kratkom bež baloneru i smeđim salonkama (Foto: Josip Moler/Cropix)

Za ljubitelje mode špica je i prava modna poslastica, a raznorazne street style kombinacije mogu nam poslužiti kao inspiracija u slaganju vlastitih outfita. Proljeće je vrijeme kada se više nose kraći odjevni komadi, a mama iz centra Zagreba ovoga vikenda odjenula je kratki baloner bež boje koji se može nositi i kao mini haljina.

Zgodni baloner spojila je sa ženstvenim salonkama smeđe boje od brušene kože i narančastom torbom modne kuće Michael Kors. Street style mama nosi model Ruby s dugačkim remenom za nošenje preko tijela, a torba je ukrašena i lokotom s inicijalima MK. Torbica žive boje dala je baš dovoljnu dozu vedrine street style kombinaciji zgodne žene iz centra Zagreba.

U fotogaleriji na početku teksta pogledajte i druga izdanja zagrebačke ulične mode.

Ulična moda u centru Zagreba - 13 Ulična moda u centru Zagreba (Foto: Josip Moler/Cropix)

Par iz centra Zagreba: Ovako se odijeva muškarac sa stilom modno usklađen s partnericom Muška ulična moda sa zagrebačke špice - 8 Muška ulična moda sa zagrebačke špice - 9 Muška ulična moda sa zagrebačke špice - 2 +5 Muška ulična moda sa zagrebačke špice - 4

Mama iz centra Zagreba: Mrak izdanje u kožnatoj minici i čizmama iznad koljena Ulična moda iz centra Zagreba - 8 Ulična moda iz centra Zagreba - 9 Ulična moda iz centra Zagreba - 4 +5 Ulična moda iz centra Zagreba - 2

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju