U New Yorku je završio Tjedan mode na kojem su bili predstavljeni modni noviteti iz novih kolekcija slavnih dizajnera za jesen / zimu 2023. / 2024. godine.

Galerija Strukirani krojevi iznimno su popularni na njujorškim ulicama Modni dodaci u bijeloj boji sjajan su dodatak ovoj sivo-bijeloj priči I kada nosite predimenzionirane komada možete naglasiti struk +7 Ružičasta kombinacija od glave do pete za odvažnije dame

New York je grad koji diše modu 365 dana u godini, a upečatljiva street style izdanje dolaze do posebnog izražaja u vrijeme Tjedna mode. Pokazuju to i fotografije snimljene na ulicama Velike Jabuke u prethodnih sedam dana.

Njujorčanke obožavaju crnu boju i nose je u svim godišnjim dobima – ni veljača nije iznimka. Bez obzira odijevaju li crnu odjeću od glave do pete ili je doziraju – kaputi, haljine, mini suknje i cipele s visokom potpeticom u ovoj boji i dalje su iznimno popularne na njujorškim ulicama.

Crne kombinacije nikad ne izlaze iz mode. To najbolje znaju Njujorčanke Crne kombinacije nikad ne izlaze iz mode. To najbolje znaju Njujorčanke (Foto: Profimedia)

Odvažnije dame biraju komade u izražajnim bojama, a i najčešće se biraju maksi haljine i dugi kaputi u jarko zelenoj, žutoj i ružičastoj boji. Ziheraška izdanja često se razigravaju i najlonkama u boji burgundca.

Naglašavanje struka je veliki trend u modi trenutno, a potvrđuju to i prizori s njujorških ulica. Želite li istaknuti ovaj dio tijela odjenite suknju visokog struka u koju ste utaknuli majicu ili bluzu, ili se odlučite za predimenzionirani kaput stegnut u sredini remenom

I kada nosite predimenzionirane komada možete naglasiti struk I kada nosite predimenzionirane komada možete naglasiti struk (Foto: Profimedia)

Cipele s povišenom potpeticom svevremenska su klasika koja nikad ne izlazi iz mode, a na njujorškom asfaltu trenutno dominiraju lakirani modeli cipela s platformom koji se najčešće kombiniraju uz manje torbice.

Njujorški tjedan mode: 15 nosivih kombinacija koje želimo u svojem ormaru Alice + Olivia, RTW, jesen/zima 2023. Alice + Olivia, RTW, jesen/zima 2023. Ulla Johnson, RTW, jesen/zima 2023. +10 Ulla Johnson, RTW, jesen/zima 2023.

"Lavica" iz centra Zagreba: Dokaz da su obične crne hlače i čizmice čarape top-kombinacija Street style kombinacije iz centra Zagreba - 11 Street style kombinacije iz centra Zagreba - 8 Street style kombinacije iz centra Zagreba - 2 +6 Street style kombinacije iz centra Zagreba - 1

Što se sve trendseterice nose u New Yorku na pragu proljeća, provjerite u fotogaleriji na početku teksta.

Odvažne dame ne libe se kombinirati dvije odvažne boje Odvažne dame ne libe se kombinirati dvije odvažne boje (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju