Osječanke su, kao i žene iz svakog drugog grada, najljepši ukras Osijeka. Podsjetila nas je na to i zgodna vitka Osječanka duge smeđe kose koju je naš fotograf zapazio dok je prolazila grada koji je nakon kiše obasjalo sunce

Mlada Osječanka osvojila nas je svojom ležernom mladenačkom street style kombinacijom. Crne tajice kombinirala je uz crne čizme ravnih potplata i visine do polovice listova, a gore je odjenula smeđu jaknu s bijelim i smeđim krznom. Casual odjevnu kombinaciju podignula je crnom torbom s dugim resama.

Mlada Osječanka osvojila nas je svojom ležernom mladenačkom street style kombinacijom i podsjetila na slavnu Indijanku Pocahontas

Lijepa Osječanka fotografirana je nakon što je kišu u Osijeku zamijenilo sunce, a mi smo sigurni i da je ova slatkica zaslužna što se prekrasan grad u Slavoniji ponovno kupa u zrakama sunca.

Svojim izgledom mlada dama duge smeđe kose podsjetila nas je na slavnu Indijanku Pocahontas. Iz milja dali smo joj indijansko ime Ona Dugih Nogu.

Sudeći po njenom širokom koraku, zgodna Osječanka hodala je žustrim korakom, možda se nekamo i žurila, ali brzo oko našeg fotografa ipak ju je uspjelo ovjekovječiti baš u savršenom trenutku.
 

Da Slavonke imaju itekako stila dokazuje i najvatrenija brineta iz centra Osijeka.

Prošloga ljeta u Osijeku smo vidjeli smo i zgodne kupačice na Dravi, a i Slavonski Brod diči se putenom Slavonkom kao s reklame.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju