Sunčani zimski dan u Dubrovniku potaknuo je mnoge dame da prošeću Stradunom i pokažu svoje street style kombinacije. U mnoštvu se istaknula plavokosa djevojka koja je tajice s efektom mokroga sjaja kombinirala uz kraću majicu

Modno pravilo kaže da bi se tajice trebale nositi uz dužu majicu ili tuniku, ali mlada žena koja je prošetala Stradunom pokazala je da se ovo pravilo slobodno može prekršiti.

Modno pravilo kaže da bi se tajice trebale nositi uz dužu majicu ili tuniku, ali mlada žena koja je prošetala Stradunom pokazala je da se ovo pravilo slobodno može prekršiti

Plavokosa je zgodnica crne tajice s efektom mokroga sjaja kombinirala uz kraću sivu majicu s natpisom, a njezin ležerni stil jako nam se svidio. "Mokrim" tajicama dodatnu atraktivnost dao je još jedan detalj koji će ovoga proljeća i ljeta biti posebno popularan na svim modelima hlača – bočna traka.

Svoj street style dubrovačka plavuša kombinirala je uz crne gležnjače i bundicu plavo-zelene boje. Putene usne dodatno je naglasila ružičastim ružem, a nokte uljepšala trendi lakom u nježnoj pastelnoj boji.

U fotogaleriji pogledajte i druge street style kombinacije iz Dubrovnika. Pogledajte i 5 slavnih dama koje svojeglavo krše glavno pravilo o nošenju tajica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju