Štikle su mnogim ženama najdraža obuća, a vjerujemo da je među njima i zgodna brineta koja je svojom pojavom još više uljepšala prelijepi zagrebački Advent. Sređena tip-top mlada dama prošla je centrom Zagreba u uskim crnim čizmama iznad koljena s potpeticom toliko visokom da budi strahopoštovanje

Štikle mnogim žena daju osjećaj samopouzdanja, u njima se osjećaju privlačnije i jednostavno bolje, a sigurni smo da je među njima i smeđokosa ljepotica koja je sređena tip-top prošla centrom Zagreba.

Uske kožnate hlače kombinirala je uz bijeli kaputić ispod kojeg je izvirivao kardigan prelijepog, šarenog uzorka živih boja uz koje je briljantno uskladila narančastu torbu i bordo traku za glavu. No, ono što je ipak najviše privlačilo pažnju na prezgodnoj brineti bile su njene uske, crne čizme iznad koljena s vrtoglavo visokom potpeticom.

Kako je naš fotograf ovu mladu ljepoticu 'ulovio' u centru Zagrebu, bajkovito uređenom povodom Adventa te božićnih i novogodišnjih blagdana, modnu 'zvijezdu' iz naše metropole od milja smo prozvali prvom štiklom Adventa.

U foto galeriji pogledajte i druge Zagrepčanke (i jednu Varaždinku) koje su u 2015. ulicama grada koračale u štiklama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju