U svijetu obuće postoje imena koja ljubiteljice cipela izgovaraju s čežnjom. Manolo Blahnik, Roger Vivier, Christian Louboutin, Stuart Weitzman samo su neki od brendova zaslužnih za lansiranje najpoželjnijih štikli na svijetu.

Galerija Haley Lu Richardson Karlie Kloss Elle Fanning +11 Yara Shahidi

Međutim, apsolutni vladar crvenih tepiha već dugo je Jimmy Choo. Njegovo je ime postalo sinonim za glamurozne štikle i gotovo da nema poznate dame koja u svojoj garderobi nema barem jedan model s njegovim potpisom za posebne prigode, ali i za one svakodnevne.

Chrissy Teigen Chrissy Teigen (Foto: Profimedia)

Primjerice, Chrissy Teigen je u njegovom kultnom modelu pod nazivom Bing otišla u kupovinu s kćerkicom.

Jedni ih nazivaju štiklama, drugi tvrde da su to natikače, ali svi se slažu kako su u pitanju prave ljepotice. Pokazuju to i recenzije žena diljem svijeta koje ih redovito hvale.

Jimmy Choo Bing 100 Jimmy Choo Bing 100 (Foto: Jimmy Choo)

Najljepše cipele ikad napravljene, oduzimaju dah. Svi se raspituju za njih i okreću za njima, napisala je jedna zadovoljna vlasnica. Druga je naglasila da nisu samo lijepe: Stvarno su udobne, bez problema hodam u njima.

Ljepotica sa zagrebačke špice u štiklama Jimmyja Chooa Ljepotica sa zagrebačke špice u štiklama Jimmyja Chooa (Foto: Josip Moler/Cropix)

Model Bing obula je i jedna plavokosa ljepotica sa zagrebačke špice. Varijantom u nježnoj lila nijansi nadopunila je svoju svevremensku ležernu kombinaciju sastavljenu od plavih traperica i bijele majice, a odabrala je i malu lila torbicu od brušene kože.

Štikle Bing Jimmyja Chooa Štikle Bing Jimmyja Chooa (Foto: Josip Moler/Cropix)

Prepoznatljiv remen ukrašen blještavim kristalima izvirivao je ispod nogavica njezinih traperica.

Jimmy Choo Bing 100 Jimmy Choo Bing 100 (Foto: Jimmy Choo)

Model Bing dostupan je u raznim bojama, a osim varijante s potpeticom od 10 centimetara postoji i onaj s potpeticom od 6,5 centimetara. U galeriji provjerite koje još slavne dame vole štikle Bing obožavanog Jimmyja Chooa.

Kraljica Letizia Kraljica Letizia (Foto: Profimedia)

Zgodna dama iz Zagreba u jednima od najpopularnijih salonki svih vremena Chanelove slingback salonke u kolekciji za jesen/zimu 1969./1970. Chanelove kultne salonke 1972. godine Chanelove salonke u kolekciji za proljeće/ljeto 2015. godine +5 Kultne Chanelove salonke s potpeticom od 6,5 centimetara

Slatka haljina Nine Badrić sjajno se nadopunjuje s jednima od najpoželjnijih štikli na svijetu Nina Badrić u haljini brenda Self-Portrait Nina Badrić nosi sandale Azia s potpisom brenda Jimmy Choo Nina Badrić +2 Jimmy Choo Azia 95

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju