Prezgodna brineta iz centra Zagreba svojim je street styleom odlično istaknula lijepi struk u uskoj bijeloj majici koju je kombinirala uz hlače o kojima žene imaju podijeljeno mišljenje

S dolaskom toplijeg vremena jakne počinjemo nositi nezakopčane, a svoju bež jaknicu na taj način nosila je i lijepa brineta koja je prošetala središtem Zagreba. Tako je do izražaja došao njen vitki struk koji je dodatno istaknula uskom bijelom majicom.

'Prezgodna brineta iz centra Zagreba svojim je street styleom odlično istaknula lijepi struk u uskoj bijeloj majici koju je kombinirala uz hlače o kojima žene imaju podijeljeno mišljenje'

Svijetle boje gornjeg dijela sve street style kombinacije razbila je crnim hlačama koje su u gornjem dijelu vrećaste, dok su nogavice užeg kroja. O ovakvom trendi modelu hlača žene imaju podijeljeno mišljenje jer neke smatraju da im proširuju predio bokova i stražnjice te im nije jednostavno naći model u kojem će se osjećati dobro.

Druge ih pak obožavaju zbog njihove udobnosti jer su u predjelu trbuha široke zbog čega nema osjećaja stezanja. Vjerujemo da je među njima i zvijezda ove street style priče jer joj ovakav (ne)popularni kroj stoj hlača perfektno pristaje.

Za trendovsku udobnost dugokosa ljepotica odlučila se i pri izboru obuće te je nosila zlatne cipele sa satenskim mašnama i debljim đonom. Zelena torbica te žarka ružičasta na noktima i usnama ove ljepotice unijele su boje u njen proljetni street style.

U foto galeriji pogledajte i druge zgodne dame iz centra Zagreba koje su odjevnim kombinacijama istaknule struk, a pročitajte i 7 ugljikohidrata koji vole vaš struk.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju