Zagreb je u subotu uživao u ugodnih 12 stupnjeva Celzijevih, a sukladne s vremenskim prilikama bile su i 'street style' kombinacije. Jedna brineta bujne kovrčave kose posebno se istaknula.

Galerija Street style zagrebačke \'lavice\' u majici s porukom - 3 Street style zagrebačke \'lavice\' u majici s porukom - 2 Street style zagrebačke \'lavice\' u majici s porukom - 5 +3 Street style zagrebačke 'lavice' u majici s prizorom i rečenicom iz filma 'Prljavi ples'  

Sunčanim centrom Zagreba u subotnje prijepodne prošetala je i modna blogerica na Instagramu poznata pod imenom curly_morena.

Za svoj street style kovrčava Morena izabrala je svijetloplave traperice šireg kroja koje je ležerno podvinula te ih kombinirala uz crne gležnjače. Zgodna Morena odlučila se za odličan laganiji kaput sa sitnim uzorkom ispod kojeg je nosila majicu s prizorom i rečenicom iz kultnog filma "Prljavi ples". Riječ je o sceni u kojoj Baby pleše na mostu, a ispod stoji natpis "Nobody puts Baby in a corner".



Svaki obožavatelj "Prljavog plesa" dobro se sjeća tog legendarnog prizora te Johnnyjeve rečenice pri kraju filma kada se suprotstavi Babyinim roditeljima.

Sjajnu maldenačku kombinaciju ova zagrebačka "lavica" prekrasne kovrčave kose upotpunila je s bež torbicom, okruglim naušnicama, ručnim satom, tankim narukvicama i modernim sunčanim naočalama. Pune usnice dodatno je naglasila ružem u lijepoj crvenoj nijansi.
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju