Split je u srijedu uživao u lijepom zimskom danu uz ugodnih 10 stupnjeva Celzijevih. Sunčano vrijeme za šetnju splitskom rivom iskoristile su i dvije prijateljice modno usklađene, a opet drugačije

Galerija Street style modno usklađenih prijateljica iz Splita - 5 Street style modno usklađenih prijateljica iz Splita - 2 Street style modno usklađenih prijateljica iz Splita - 6 +3 Guess, 540 kn Dvije zgodne prijateljice nisu mogle neprimijećeno prošetati splitskom rivom. Pažnju su privlačile svojom ljepotom i street styleom koji je istovremeno bio modno usklađen, a opet je bilo jasno da svaka ima svoj stil.

Dvije prijateljice za šetnju splitskom rivom izabrale su street style modno usklađen, a opet drugačiji

Jedna prijateljica za svoj street style izabrala je ženstvenu kombinaciju s pomalo rokerskim štihom, dok je odjevni izbor druge prijateljice imao predznak šika.

Djevojka u rock điru nosila je crnu kožnatu jaknu, crno dolčevitu i suknju pencil kroja ukrašenu krupnim cvjetnim uzorkom iz Zare. Street style je upotpunila Guess torbicom boje burgundca i velikim sunčanim naočalama.

Djevojka u šik điru izabrala je fini žuti kaput s pojasom kojeg je odlično stilizirala s dugačkim šalom. Uz žuti kaput odličan kontrast napravila je s crvenom torbicom talijanskog brenda Furla. Oči je od zimskog sunca zaštitila modernim sunčanim naočalama.

Inspirirani street styleom lijepih prijateljica iz Splita, koje bi svojim stilom pažnju sigurno privlačile i u modnim "mekama" poput Milana, u trgovinama smo pronašli iste ili slične modne komade, a pogledati ih možete u fotogaleriji. Pogledajte i Splićanku sa zagrebačke špice čije štikle od 15 cm nisu za svakoga.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju