Prevrtljivo travanjsko vrijeme te česta kiša iziskuju biranje odjevnih kombinaciju u skladu s vremenskim prilikama, pa i obuća izrađena od gume dolazi u obzir. A jedan itekako šik model gumenih čizama pokazala je street stylerica iz središta Zagreba.

Galerija Street style kombinacije iz centra Zagreba - 3 Street style kombinacije iz centra Zagreba - 7 Street style kombinacije iz centra Zagreba - 5 +5 Street stylerica iz Zagreba nosi gumene čizme modne kuće Chanel

Njezin odabir bile su gumene čizme modne kuće Chanel kaki boje i s istaknutim logom slavnoga francuskog brenda. Čizme su izrađene od kaučuka te su otporne na razne vremenske prilike, stoga su dobar izbor za dane kada može pasti kiša.

Street style kombinacije iz centra Zagreba - 7 Street stylerica iz Zagreba u sivo-bijeloj odjevnoj kombinaciji i gumenim čizmama (Foto: Josip Moler/Cropix)

Ispod čizama vidjele su se tamnoplave čarape, dok je gornji dio stajlinga složila u kombinaciji bijele i sive boje. Odjenula je bijelu suknju mini kroja i uz nju bijelu dolčevitu sitne rebraste strukture te gore svijetlosivi sako laganog oversized kroja.

To je splitski đir: Lepršava minica i čizme za upečatljivu šetnju gradom Street style u Splitu - 5 Street style u Splitu - 1 Street style u Splitu - 3 +3 Street stylerica iz Splita nosi torbu brenda Pinko, model Love mini Icon Simply

To je to! Gabriela Pilić u tri modna komada s kojima se žena više nikada neće pitati što odjenuti Gabriela Pilić Gabriela Pilić Gabriela Pilić +4 Gabriela Pilić

Svoj street style upotpunila je veliki sivim šalom francuske modne kuće Louis Vuitton, a za još malo luksuznog stila dodala je i malu torbu talijanske modne kuće Bottega Veneta. Zagrebačka street stylerica nosi model torbe Jodie Mini od brušene kože sivoplavkaste nijanse, u čijem se dizajnu ističe zgodan čvor na ručki.

Vrlo skladan i profinjen stajling dodatno je podigla elegantnim zlatnim nakitom, a nokte uljepšala crnim lakom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju