Osobe u znaku strijelca ove će godine naučiti da više cijene ljude oko sebe i zajedničke trenutke. Naučit će i da je promjena dobra stvar.

Poznato je da Strijelci ne žure kada su u pitanju ljubavne veze. Oni vole dobro upoznati nekoga prije nego što mu daju svoje srce. Ipak, ove godine mogli biste iznenaditi sami sebe.

Pokazivat ćete manje opreza u odlukama koje se tiču ljubavnog života. Solo strijelci će od početka godine nalaziti zanimljive osobe za izlaske i zabavu. Strijelci u vezama naučit će da trebaju biti strpljiviji i kontrolirati svoje emocije. Mogli biste se zaručiti u prva tri mjeseca godine.

Bit će prilike za promjenama i napretkom i na poslovnom planu. Oni koji već duže traže posao, ove godine bi ga napokon mogli naći što će dodatno osnažiti vaše samopouzdanje, ali vas i nadahnuti da više radite.

Posebice su dobro aspektirani poslovi vezani uz državu i javni sektor. Zaposleni pripadnici ovoga znaka mogli bi dobiti promaknuće i povišicu u prvom dijelu godine.

Pozitivna energija Jupitera i Venere u horoskopu strijelca pomoći će vašoj financijskoj situaciji. Stvari će se početi kretati u pozitivnom smjeru nakon ožujka. U prvom dijelu godine mogli biste dobiti novac koji vam je nepravedno bio oduzet, ili ste ga posudili prije mnogo vremena.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju