Osobe u znaku strijelca ove će godine naučiti da više cijene ljude oko sebe i zajedničke trenutke. Naučit će i da je promjena dobra stvar.

Poznato je da Strijelci ne žure kada su u pitanju ljubavne veze. Oni vole dobro upoznati nekoga prije nego što mu daju svoje srce. Ipak, ove godine mogli biste iznenaditi sami sebe.

Pokazivat ćete manje opreza u odlukama koje se tiču ljubavnog života. Solo strijelci će od početka godine nalaziti zanimljive osobe za izlaske i zabavu. Strijelci u vezama naučit će da trebaju biti strpljiviji i kontrolirati svoje emocije. Mogli biste se zaručiti u prva tri mjeseca godine.

Bit će prilike za promjenama i napretkom i na poslovnom planu. Oni koji već duže traže posao, ove godine bi ga napokon mogli naći što će dodatno osnažiti vaše samopouzdanje, ali vas i nadahnuti da više radite.

Posebice su dobro aspektirani poslovi vezani uz državu i javni sektor. Zaposleni pripadnici ovoga znaka mogli bi dobiti promaknuće i povišicu u prvom dijelu godine.

Pozitivna energija Jupitera i Venere u horoskopu strijelca pomoći će vašoj financijskoj situaciji. Stvari će se početi kretati u pozitivnom smjeru nakon ožujka. U prvom dijelu godine mogli biste dobiti novac koji vam je nepravedno bio oduzet, ili ste ga posudili prije mnogo vremena.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju