U petak 12.11. u 19h u Studiju EXIT u Gundulićevoj 37/1 bit će izvedena prva ovosezonska premijera Teatra EXIT nastala u koprodukciji s umjetničkom organizacijom TeatruM.

"Mala čuda" su tragikomična monodrama glumice Sanje Milardović koja se u ovom naslovu publici predstavlja kao autorica teksta, redateljica i glumica. Riječ je o predstavi vrlo slojevitog narativa koji fragmentirano prati sadašnjost i prošlost spisateljice Ane u kombinaciji sa nadrealnom i apsurdnom pričom izgrađenom oko Flore, glavnog lika njezinog romana.

Dakle, ovo je priča o ženi u tridesetima. Nazovimo je Ana.

Ana je nenadano i naglo izgubila blisku osobu, a potom se svojim izborom potpuno izolirala od vanjskog svijeta i fokusirala na proces pisanja kako bi preživjela. Ana je uvijek puno osjećala i borila se (ponekad i za dvoje) no od tog trenutka kada je njezin dotadašnji život prekinut, preostalo je samo jedno – naći način za nošenje sa nametnutom stvarnošću i disfunkcionalnim svijetom koji ju okružuje. Njezin oporavak se postepeno pretvara u nepredvidljivo i bizarno putovanje pri kojem će pišući o Flori, neizmjerno mnogo naučiti o sebi.

U jednosatnom putovanju na relaciji unajmljenog stana u koji je Ana uselila tražeći mir i Florinog svijeta koji počiva na apsurdnim zakonitostima i diskutabilnim izborima, publika ima priliku otkriti je li teže biti čovjek ili kit, od kakvih čuda je sazdana svakodnevica svih nas, što su ideje koje dobivamo i gubimo svakim danom te kako nam one doslovno mogu spasiti život.

Slika nije dostupna Provjerite raspored: Hit predstava odigrana više od 460 puta otvara novu sezonu u Teatru Exit

AUTORSKI TIM:

TEKST I REŽIJA:
Sanja Milardović
IZVODI: Sanja Milardović
ASISTENTICA REŽIJE: Nadia Cvitanović
DRAMATURGINJA: Beatrica Kurbel
OBLIKOVATELJ SVJETLA: Luka Matić
OBLIKOVATELJ AUDIO MATERIJALA: Miroslav Piškulić
AUTORICA TRAILERA: Hani Domazet
MUŠKI GLAS: Frano Mašković
AUTORICA FOTOGRAFIJA: Ana Šesto
GLAZBA: Mary May
VODITELJ RASVJETE I TONA: Martin Miščin
ORGANIZACIJA, PROMIDŽBA I PRODAJA: Vedrana Frankola
RAČUNOVODSTVO: Mirela Lautar
PRODUKCIJA: Matko Raguž za Teatar EXIT i Petar Cvirn za TeatruM

Ulaznice za reprizne izvedbe dostupne su online na www.ulaznice.hr te na blagajni Teatra EXIT od 18 do 20h na dane kada igraju predstave objavljene u rasporedu.
U Studiju EXIT ulaznice je moguće kupiti na dan izvedbe sat vremena prije početka predstave te je moguće isključivo gotovinsko plaćanje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju