U petak 12.11. u 19h u Studiju EXIT u Gundulićevoj 37/1 bit će izvedena prva ovosezonska premijera Teatra EXIT nastala u koprodukciji s umjetničkom organizacijom TeatruM.

"Mala čuda" su tragikomična monodrama glumice Sanje Milardović koja se u ovom naslovu publici predstavlja kao autorica teksta, redateljica i glumica. Riječ je o predstavi vrlo slojevitog narativa koji fragmentirano prati sadašnjost i prošlost spisateljice Ane u kombinaciji sa nadrealnom i apsurdnom pričom izgrađenom oko Flore, glavnog lika njezinog romana.

Dakle, ovo je priča o ženi u tridesetima. Nazovimo je Ana.

Ana je nenadano i naglo izgubila blisku osobu, a potom se svojim izborom potpuno izolirala od vanjskog svijeta i fokusirala na proces pisanja kako bi preživjela. Ana je uvijek puno osjećala i borila se (ponekad i za dvoje) no od tog trenutka kada je njezin dotadašnji život prekinut, preostalo je samo jedno – naći način za nošenje sa nametnutom stvarnošću i disfunkcionalnim svijetom koji ju okružuje. Njezin oporavak se postepeno pretvara u nepredvidljivo i bizarno putovanje pri kojem će pišući o Flori, neizmjerno mnogo naučiti o sebi.

U jednosatnom putovanju na relaciji unajmljenog stana u koji je Ana uselila tražeći mir i Florinog svijeta koji počiva na apsurdnim zakonitostima i diskutabilnim izborima, publika ima priliku otkriti je li teže biti čovjek ili kit, od kakvih čuda je sazdana svakodnevica svih nas, što su ideje koje dobivamo i gubimo svakim danom te kako nam one doslovno mogu spasiti život.

Kako misliš mene nema Provjerite raspored: Hit predstava odigrana više od 460 puta otvara novu sezonu u Teatru Exit

AUTORSKI TIM:

TEKST I REŽIJA:
Sanja Milardović
IZVODI: Sanja Milardović
ASISTENTICA REŽIJE: Nadia Cvitanović
DRAMATURGINJA: Beatrica Kurbel
OBLIKOVATELJ SVJETLA: Luka Matić
OBLIKOVATELJ AUDIO MATERIJALA: Miroslav Piškulić
AUTORICA TRAILERA: Hani Domazet
MUŠKI GLAS: Frano Mašković
AUTORICA FOTOGRAFIJA: Ana Šesto
GLAZBA: Mary May
VODITELJ RASVJETE I TONA: Martin Miščin
ORGANIZACIJA, PROMIDŽBA I PRODAJA: Vedrana Frankola
RAČUNOVODSTVO: Mirela Lautar
PRODUKCIJA: Matko Raguž za Teatar EXIT i Petar Cvirn za TeatruM

Ulaznice za reprizne izvedbe dostupne su online na www.ulaznice.hr te na blagajni Teatra EXIT od 18 do 20h na dane kada igraju predstave objavljene u rasporedu.
U Studiju EXIT ulaznice je moguće kupiti na dan izvedbe sat vremena prije početka predstave te je moguće isključivo gotovinsko plaćanje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju