Svaka mladenka želi da njeno vjenčanje prođe besprijekorno, a kako bi se to dogodilo postoje i neke stvari koje bi mladenka trebala obaviti na vrijeme, odnosno barem 7 dana prije vjenčanja

Uskoro se udajete i 3 dana prije vjenčanja dogovorili ste tretman lica? Greška je to koju rade mnoge mladenke jer postoje neke stvari koje mladenka ne smije ostaviti za zadnji tren, odnosno treba ih obaviti barem tjedan dana prije vjenčanja kako bi na dan vjenčanja bila zadovoljna, sretna i opuštena.

Mladenka 5 dana prije vjenčanja ne bi smjela...

Tjedan uoči vjenčanja nije vrijeme za promjene frizure, ni što se tiče šišanja ni bojanja kose. Trebate li se šišati i bojati kosu napravite to barem 7 dana prije vjenčanja

1. ...početi gaziti cipele koje će nositi na vjenčanju

Cipele koje ćete nositi na vjenčanju potrebno je učiniti što udobnijima, pa ih barem dva tjedna prije vjenčanja počnite nositi po kući kako biste ih razgazili. Ne razgazite li cipele na vrijeme mogli biste se na dan vjenčanja mučiti s bolovima i žuljevima umjesto da uživate u svom danu.

2. ...sunčati se (na prirodnom suncu ili u solariju)


Sunčati se 5 ili manje dana prije vjenčanja dozvoljeno je jedino ako ste se već sunčali prije, odnosno ako imate podlogu. U suprotnom, riskirate crvenilo i opekline koje vam itekako mogu pokvariti veselje.

3. ...ugraditi umjetne nokte

Želite li za svoj veliki dan imati umjetne nokte, ugradite ih barem tjedan prije vjenčanja. Bit će vam potrebno vrijeme da se naviknete na njih, a ukoliko će noktima biti potrebna neki popravak to možete napraviti i dan, dva prije vjenčanja.

4. ...raditi neke zahtjevnije i 'agresivnije' tretmane lica

Čišćenje lica (koje uključuje i stiskanje prištića), mikroabraziju, pilinge i slične tretmane lice napravite najmanje 7 dana prije vjenčanja. Koža može reagirati na tretman zbog čega će joj trebati nekoliko dana da se smiri. Pet dana prije vjenčanja dozvoljeno je stavljati nježnije maske i slične blage supstance na lice.

5. ...šišati ili bojati kosu

Tjedan uoči vjenčanja nije vrijeme za promjene frizure, ni što se tiče šišanja ni bojanja kose. Trebate li se šišati i bojati kosu napravite to barem 7 dana prije vjenčanja.

6. ...biti na rigoroznoj dijeti


Ovo također nisu dani za rigorozne dijete zbog kojih ćete biti stalno gladni i nervozni, ali isto tako ni za prejedanje. Držite se balansirane prehrane kako biste imali dovoljno energije i bili dobre volje uoči tog veličanstvenog dana u vašem životu.

7. ...zapostaviti dobar san

Koliko god ste u ludnici, tih zadnjih nekoliko dana prije vjenčanja pokušajte se naspavati kako treba. Vaše vjenčanje bit će predivno, ali i iscrpljujuće. Tjedan prije vjenčanja nađite vremena za odmor i uredno spavanje kako biste skupili energije za divan dan kada ćete voljenoj osobi reći da.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju