Mnogi će se složiti kako je jesenska garderoba najzanimljivija od svih jer podliježe slojevitom oblačenju, teškim materijalima, snažnim uzorcima, a samim time i interesantnijim kombinacijama. U skladu s time idu i kolekcije raznih modnih brendova koji nastoje pružiti svojim kupcima samo najbolje u materijalima i trendi komadima u kojima će oni potom rado prošetati ulicama gradova.

Galerija Šik kolekcija u koju ćemo ove jeseni rado uskočiti Šik kolekcija u koju ćemo ove jeseni rado uskočiti Šik kolekcija u koju ćemo ove jeseni rado uskočiti +7 Šik kolekcija u koju ćemo ove jeseni rado uskočiti I dok je ljeto vrijeme slatkih topića, lepršavih haljinica i vrućih hlačica, u kojem se naš modni izričaj ne razlikuje mnogo od drugih, jesen je vrijeme kada stil stvarno dolazi do izražaja.

Kožnati komadi, karirani uzorci i tamnije nijanse svake su godine okosnica naše jesenske garderobe. Iako ona ne obiluje mnoštvom boja, tamnije nije nužno i dosadno, a to je dokazala i nova, šik kolekcija hrvatskog brenda AD twenty.

Cvjetni uzorci, statement haljine od ekokože i zanimljivi puloveri u stilu ''old money'', koji je posljednjih godina postao izrazito popularan i viralan, samo su neki od komada koje možemo pronaći u njihovoj kolekciji.

Takvi se komadi lako mogu kombinirati na hlače na crtu i popularne loaferice za elegantnije i ozbiljnije kombinacije ili pak na kaubojske čizme i šešire širokog oboda za nešto ležernije varijante. Upravo se AD twenty ove jeseni i inspirirao kaubojskim stilom, pa je snimanje kolekcije prebacio na farmu i tako je dodatno istaknuo, ali i dao ideje kako kombinirati svoje modne komade.

Šik kolekcija u koju ćemo ove jeseni rado uskočiti Šik kolekcija u koju ćemo ove jeseni rado uskočiti Foto: Europa 92

Jesenske kolekcije brenda AD twenty poznate su po upečatljivim kožnatim komadima, pa su nas njihove haljine, kaputi, jakne i hlače napravljene od ekokože u potpunosti osvojili.

Koža je gotovo postala zaštitni znak jeseni, a kombinacije s ovim efektnim i ugodnim materijalom uvijek će biti trendi i urbane. Kako bismo se ove jeseni istaknuli i udaljili od klasike, sada je idealna prilika da se odvažimo na ovakve statement komade i izdvojimo iz mnoštva.

Kako do zime brojimo sitno, vrijeme je da već sada počnemo razmišljati i o zimskim jaknama. Moda se neprestano mijenja, pa tako ono što je bilo popularno prošle sezone možda neće biti popularno ove, no jedno je sigurno – zimske jakne AD twenty svake su godine pravi hit. Kratke ili duge s ispunom, stegnute u struku ili ravnog kroja, njihove jakne oduševljavaju kvalitetom i dizajnom, a to je ono o čemu posebno brinu jer im je zadovoljstvo kupaca na prvom mjestu.

Ove trendi komade iz kolekcije brenda AD twenty možemo nabaviti ekskluzivno u trgovini Europa 92, koja je dom ovog brenda od njegova samog početka. Kako je jesen vrijeme kada obnavljamo svoj ormar i unosimo u njega malo svježine kroz nove trendove i odjeću, Europa 92 je idealno mjesto u kojem ćemo krenuti u pohod na nove krpice i pronaći inspiraciju za nove, kreativne kombinacije koje ćemo jedva čekati obući.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Europa 92 po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju