Da je retro ponovno u modi, pokazuje i novo, bogato izdanje poznatog modela Puminih tenisica povodom svog 50. rođendana

Galerija Pumin model tenisica Suede (Foto: Promo) Pumin model tenisica Suede (Foto: Promo) Pumin model tenisica Suede (Foto: Promo) +6 Pumin model tenisica Suede (Foto: Promo) Tadašnji must have i jedan od najpopularnijih modela sve do danas svoju popularnost duguje skupini mladih pripadnika ondašnje supkulture u nastajanju, koja je Pumu Suede usvojila kao „street uniforme“.

Radi se o hip-hop kulturi, preciznije breakdancerima, ali i ostalim rap i hip-hop umjetnicima iz Bronxa, kolijevke ove supkulture.

Do danas mnogo se toga promijenilo, no popularni model Suede i dalje je moderan. Svojim dizajnom i udobnošću uklapa se u danas popularni athleisure fashion, stil koji je omiljen zbog spoja udobnosti, sportske opreme u kojoj je kretanje iznimno olakšano te dojma koji ostavlja njegova kul jednostavnost i neopterećenost.

Novitet u odnosu na model iz sedamdesetih je zlatni detalj na vezicama s natpisom SUEDE, koji ovom modelu tenisica daje još primamljiviji izgled.

U dućane ShoeBeDo Puma Suede 50 years edition stigla je u bojama “Black”, “Flame Scarlet“ “Forest Green Peacoat“, “Red Dahlia”, “Spiced Coral” i “Blue Indigo”.

Novitet u odnosu na model iz sedamdesetih zlatni je detalj na vezicama s natpisom SUEDE, koji ovom modelu tenisica daje još primamljiviji izgled. Uz zlatne detalje, ovaj model dolazi u posebnom pakiranju kako bi se još jednom dalo na važnosti toj modnoj varijanti bezvremenske kapsule.

Kako ovakav Pumin potez odaje hommage vremenima i kulturi koja je tada bila u razvoju i tražila svoj prostor, tako možemo reći da je ova kolekcija namijenjena svima koji nepokolebljivo idu vlastitim putem.

Svim nekonformistima preporučujemo da što prije svoj model pronađu u najbližem

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju