Što sve trebam ponijeti sa sobom na godišnji odmor? Što ću sve morati ponijeti na plažu i kolika će mi torba trebati za odlazak na kupanje?

Nije li savršeno kada nam pitanja poput ovih postanu glavna preokupacija u danu? Dočekali smo vrijeme godišnjih odmora, rokovi na poslu i osmosatno radno vrijeme (koje rijetko zapravo traje osam sati) više ne predstavljaju toliki stres.

Kako bi što prije riješila odgovore na temeljna ljetna pitanja, dm je za tebe i tvoj boravak u hladu borova pripremio super stvar. Pri tome su u dm-u najviše pozornosti posvetili tome da se zaštitiš od UV-zračenja kako bi ljeto bilo istinski bezbrižno. Zato u svom dm-u do 15. srpnja kupi dva ili više proizvoda za zaštitu od sunca i njegu poslije sunčanja, a dm će ti pokloniti torbu za plažu!

Već znaš da bez mlijeka, spreja ili ulja sa zaštitnim faktorom ne smiješ ni razmišljati o boravku na suncu. Za učinkovitu UVA- i UVB-zaštitu odmah po nanošenju preporučujemo SUNDANCE roll-on za sunčanje sa zaštitnim faktorom 30 koji je iznimno vodootporan. Za osjetljivu kožu pobrinut će se SUNDANCE MED Ultra Sensitive balzam za sunčanje sa zaštitnim faktorom 50. Svakako je dobro odabrati i posebnu kremu koja je prilagođena koži lica kao što je SUNDANCE matirajući fluid za sunčanje za lice i dekolte.

U torbu ćeš, uza sve potrebne proizvode za zaštitu od sunca, moći staviti i sve što ti je nužno za hidrataciju, veliki ručnik za plažu i idealno ljetno štivo. Ma sve ono bez čega ne možeš zamisliti uživanje u morskim radostima naći će svoje mjesto u dm torbi za plažu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju