Vilenjaci su mali pomagači Djeda Božićnjaka koji s njime žive na sjevernom polu, izrađuju igračke za darove, peku kolačiće i brinu se o njegovim sobovima. U filmovima i knjigama obično su prikazani u zabavnim šarenim kombinacijama s špičastim kapama i cipelama.

Galerija Vilenjačke šlapice od flisa iz Primarka, 69 kn - 2 Vilenjačke šlapice od flisa iz Primarka, 69 kn - 4 Vilenjačke šlapice od flisa iz Primarka, 69 kn - 1 +0 Vilenjačke šlapice od flisa iz Primarka, 69 kn - 3

Vilenjaci su ove godine bili inspiracija i za zelene šlapice u Primarku, koje bi mnogi željeli dobiti ispod bora za Božić. 

Šlapice su napravljene od vrlo mekanog flisa koje jamče maksimalnu udobnost, ali i osiguravaju topla stopala u hladnijem dijelu godine.

Oblikovane su tako da podsjećaju na vilenjačke cipele – špičaste su u prednjem dijelu, uokvirene su s malim pozlaćenim zvoncima te ukrašene crvenim pom-pomom.

Simpatične papuče zbog kojih će i raditi od kuće biti slađe Slatke papuče s rogovima i ušima - 5 Slatke papuče s rogovima i ušima - 6 Slatke papuče s rogovima i ušima - 7 +5 Slatke papuče s rogovima i ušima - 4

Kako su slatke! 10 tako mekanih papuča zbog kojih jedva čekamo dolazak kući Udobne papuče Sinsay, 49,90 kn H&M, 19,99 eura (150,33 kn) +7 C&A, 9,99 eura (75,13 kn)

Imajte na umu da zvonca zvone kada se krećete u ovim crveno-zelenim i tako najavljuju vaš dolazak, ali i razbuđuju ukućane u neposrednoj blizini.

Vilenjačke šlapice u Primarku se prodaju po cijeni od 8 britanskih funti, odnosno oko 69 kuna. Dolaze u veličinama od XS do XL veličine, odnosno namijenjene su za osobe koje nose od broja 35 do broja 42.

Vilenjačke šlapice od flisa iz Primarka, 69 kn - 4 Vilenjačke šlapice napravljene su od mekanog i toplog flisa (Foto: www.primark.com)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju