Iako čak 80 posto žena nije zainteresirano za Europsko prvenstvo u nogometu, zahvaljujući maskoti znakovita imena Super Victor ovaj omjer se sigurno promijenio u korist nogometa. Naime, ime maskote Eura 2016. krije dvostruko značenje


Svi koji nisu veliki zaljubljenici u nogomet u idućih će mjesec dana sigurno biti pomalo zapostavljeni. U većinu nezainteresiranih za nogomet svakako spadaju žene, o čemu su se i izjasnile u jednoj online anketi koja je potvrdila kako čak 80 posto žena ne prati europsko nogometno prvenstvo ili pak vole pogledati samo utakmice u kojima nastupa njihova zemlja.

No čini se kako je kampanja ovogodišnjih domaćina neplanirano privukla i dio ženske populacije, a sve zahvaljujući njihovoj ovogodišnjoj maskoti - Super Victoru.

Naime, Francuzi su Europsko prvenstvo u nogometu obilježili likom dječaka u nogometnom dresu koji u ruci drži loptu, a oko vrata mu je zavezan plašt poput onog super junaka.

Super Victor dijeli ime s vrlo popularnim vibratorom koji se može pronaći u brojnim online sex shop trgovinama

Domaćini su prvo maskotu planirali nazvati Goalix ili Driblou, ali Super Victor je sakupio najviše glasova i postao prava zvijezda EURO-a 2016.

No nitko nije ni slutio kako se iza zvučnog imena koje označava pobjedu krije još jedan proizvod, koji nema nikakve veze s nogometom, ali ima sa ženskom populacijom.

Naime, Super Victor dijeli ime s vrlo popularnim vibratorom koji se može pronaći u brojnim online sex shop trgovinama, što su saznali brojni roditelji koji su guglajući tražili poklon za klince, a naišli na igračku za odrasle.

Nakon što je poveznice između seksi igračke i nogometa izašla u javnost, odmah se oglasio glasnogovornik UEFA-e, izjavivši kako seksi igračke za odrasle nikako nisu njihov proizvod.

Iako je ova neobična situacija uzrujala organizatorenogometnog prvenstva EURO 2016, brojne žene diljem svijeta su se dobro zabavile i nasmijale te su putem društvenih mreža u šali objasnile kako sada konačno u nogometu mogu vidjeti nešto zabavno i zanimljivo.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju