U godini Superstara, nakon baznog i Vintage Deluxe paketa, brend adidas Originals u suradnji s neponovljivim Pharrellom Williamsom lansira Supercolor kolekciju koja legendarnu Superstar tenisicu promatra kroz spektar 50 različitih boja od čega će ih 11 biti dostupno u Hrvatskoj

Pharrell Williams zna da je stvar koja najviše osnažuje zvijezde upravo sloboda izražavanja, a iz nove Supercolor kolekcije pravi individualci i ljubitelji mode mogu birati boju koja najviše odgovara njihovom stilu. Uz razne boje tenisica u ovoj se kolekciji mogu pronaći i zanimljive majice u raznim bojama i šarenim Originals printevima.

Supercolor je proslava jednakosti kroz raznolikost. Različitija je od svih dosadašnjih kolekcija i time individualnija od svih prije pojašnjava poznati pjevač.

Za adidas, Superstar predstavlja više od tenisice - one su neizostavan detalj ulične mode diljem svijeta. Pojavile su se davnih 70-ih godina na košarkaškim terenima, a svoje zlatno doba doživjele su u 80-ima kada su postale dijelom urbane mode i hip hop kulture. Kroz sve ove godine, ove tenisice svojom klasičnom siluetom koja se nije mijenjala do danas ne prestaju oduševljavati stare, ali i nove generacije ljudi u potrazi za tenisicom koja savršeno odgovara njihovom stilu.

Kolekcija adidas Originals Superstar Supercolor proljeće/ljeto kolekcija dostupna je u adidas shopovima i svim boljim multibrand dućanima.

Kako bi mogli pratiti sve novitete vezane uz Supercolor i Superstar kampanju, sve ljubitelje adidasa i jedne od najpopularnijih društvenih mreža oduševit će vijest o pokretanju lokalnog adidas Hrvatska Instagram profila. Svi zainteresirani tamo će moći pratiti i ostale poslastice koje se pripremaju u adidasovoj kuhinji. Provjerite na linku instagram.com/adidashrvatska.

Cijena Originals Superstar Supercolor tenisica je 769 kuna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju