Nakon potpisivanja četverogodišnjeg ugovora vrijednog 37 milijuna eura, David Beckham postao je 2003. godine novi igrač Real Madrida. Na konferenciji ispred 500 akreditiranih novinara iz 25 zemalja koja se održala 2. srpnja te godine i službeno je predstavljen kao pojačanje španjolskog kluba.

Galerija Cardi B oprostila je preljub suprugu Offsetu Pjevačica Pink oprostila je preljub svom suprugu Careyju Hartu Beyonce i Jay Z +7 Hillary i Bill Clinton

Na konferenciju je došao u pratnji supruge Victorije Beckham i svoje nove osobne asistentice, Rebecce Loos.

David i Victoria Beckham 2003. uoči konferencije na kojoj je objavljeno da će nogometaš igrati za Real Madrid David i Victoria Beckham 2003. uoči konferencije na kojoj je objavljeno da će nogometaš igrati za Real Madrid (Foto: Guliver Images)

Kći nizozemskog diplomata i Engleskinje rođena je u Madridu. Roditelji su je upisali u elitnu privatnu školu Runnymede koja provodi obrazovanje na engleskom jeziku i po britanskom nacionalnom kurikulumu.

Rebecca je imala zadatak pomoći Beckhamovima s preseljenjem u Madrid, a Victoria je u to vrijeme mnogo vremena provodila u obiteljskom domu u Manchesteru s tada 4-godišnjim sinčićem Brooklynom i 1-godišnjim Romeom.

Rebecca Loos Rebecca Loos (Foto: Afp)

Za to vrijeme David se sve više zbližavao s Rebeccom, a naposljetku se upustio u vezu s njom. Madridski kuloari sve više su šuškali o tome kako se David po noćnim klubovima zabavlja s nepoznatom ženom. Tko zna bi li se ikad saznalo da je to bila Rebecca da jedan britanski tabloid nije pratio slavnog preljubnika i njegovu ljubavnicu, napravio kompromitirajuće fotografije para i potom objavio priču o njihovoj aferi.

Victoria i David Beckham nekoliko mjeseci prije njegove afere s Rebeccom Loos Victoria i David Beckham nekoliko mjeseci prije njegove afere s Rebeccom Loos (Foto: Profimedia)

I dok je Rebecca sve priznala medijima, David im se obratio s kratkom izjavom. Posljednjih nekoliko mjeseci navikao sam se na čitanje suludih priča o mom privatnom životu. Jednostavna istina je da sam sretno oženjen. Imam divnu ženu i dvoje djece. Ne postoji ništa što treća strana može napraviti kako bi promijenila ove činjenice, kazao je.

Biste li suprugu oprostili preljub kako biste sačuvali brak?

glasova:

Očekivano, odmah su krenule glasine o razvodu bračnog para Beckham i javnost je s velikim zanimanjem iščekivala Victorijinu reakciju. Međutim, tresla se brda, rodio se miš. Iz godine u godinu Beckhamovi su opovrgavali glasine o razvodu i naposljetku svoj brak održali na životu. Nedavno su proslavili 23. godišnjicu braka, a u sklopu slavlja posjetili su i Hrvatsku u društvu obitelji.

Victoria Beckham nije jedina poznata dama koja je odlučila oprostiti preljub svom suprugu, a koje su još slavne žene zažmirile na jedno oko kako bi sačuvale brak provjerite u galeriji.

Hillary i Bill Clinton Hillary i Bill Clinton (Foto: Guliver Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju