Suri Cruise prošlog je tjedna ispuhala 18 svjećica na rođendanskoj torti. Kćer Katie Holmes i Toma Cruisa navodno ne želi ići roditeljskim stopama i baviti se glumom. Umjesto toga, zainteresirana je za modu i traga za fakultetom na kojem će nastaviti svoje obrazovanje.

Galerija Suri Cruise u Ariat čizmama u New Yorku - 1 Suri Cruise u Ariat čizmama u New Yorku - 3 Suri Cruise u Ariat čizmama u New Yorku - 4 +1 Suri Cruise u Ariat čizmama u New Yorku - 2

Kada je moda u pitanju, Suri Cruise voli nenametljive odjevne komade koje pružaju maksimalnu udobnost. Na njujorškim ulicama nedavno je snimljena u vrlo opuštenoj street style kombinaciji s daškom urbanog šika.

Bijelu suknju midi kroja s asimetričnim porubom sparila je s predimenzioniranim smeđim puloverom. Siluetu je naglasila sa smeđim kožnatim remenom koji je imala oko struka.

Suri Cruise u Ariat čizmama u New Yorku - 3 Suri Cruise u Ariat čizmama namijenjenima za rad na ranču (Foto: Profimedia)

Na nogama je nosila iznošeni par kaubojskih čizama u smeđoj boji. Riječ je o obući američkog brenda Ariat kojeg je Beth Cross pokrenula 1993. godine u Union Cityju u Kaliforniji.

Točnije odabrala je robustan i izdržljiv model Heritage Roughstock s ergonomskom potporom koji je namijenjen za rad na ranču i ne viđa se često u urbanim betonskim džunglama poput New Yorka.

Ariat Heritage Roughstock čizme, 187 eura Ariat Heritage Roughstock čizme, 187 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Nekad i sad: 10 kćeri slavnih osoba koje su izrasle u divne žene Kaia Gerber, kći Cindy Crawford i Randea Gerbera ima 22 godine Miley Cyrus ima 31 godinu Willow Smith ima 23 godine +6 Madonnina kćer Lourdes Leon ima 27 godina

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju