U nedjelju se održao četvrti i zadnji dan obilježavanja platinastog jubileja kraljice Elizabete II. Sama kraljica pojavila se na balkonu Buckinghamske palače kako bi pozdravila okupljenje povofom njezinih 70 godina na prijestolju.

Galerija Catherine Middleton Catherine Middleton na proslavi kraljičinog jubileja - 1 Catherine Middleton na proslavi kraljičinog jubileja - 3 +6 Catherine Middleton na proslavi kraljičinog jubileja - 3

Odjevena u zeleno, kraljica je na balkon izašla u pratnji princa Charlesa i Williama uz kojeg su bili i djeca i supruga, vojvotkinja Catherine Middleton koji je posljednji dan proslave zablistala u izdanju boje fuksije.

Vojvotkinja je za ovu prigodu odabrala po mjeri rađenu ružičastu haljinu dizajnerice Stelle McCartney. Elegantna haljina dugih rukava istaknula je vojvotkinjin struk, dok se u donjem dijelu blago širila u A-kroj. Haljinu krase nabrani detalji i balon rukavi.

Catherine Middleton na proslavi kraljičinog jubileja - 2 Haljina boje fuksije radi je dizajnerice Stelle McCartney. (Foto: Afp)

Za ovu prigodu vojvotkinja je raspustila kosu, a nakit je svela na minimun noseći tek dijamantne naušnice.

Tijekom četverodnevne proslave vojvotkinja je izmjenjivala kreacije u nježnim, pastelnim nijansama i one u upečatljivijim bojama.

Prvi dan pojavila se u nenametljivoj sako-haljini Alexandera McQueena boje slonovače.

Vojvotkinja u haljini Alexandra McQueena Vojvotkinja u haljini Alexandra McQueena (Foto: Afp)

Uslijedila je blijedožuta haljina dizajnerice Emilije Wickstead.

Žuto izdanje vojvotkinje Catherine Middleton Žuto izdanje vojvotkinje Catherine Middleton (Foto: Afp)

Nakon toga uslijedio je upečatljiviji odabir barem kada je u pitanju boja i vojvotkinja je zablistala u narančastom kaputu modne kuće Eponine.

Catherine Middleton u narančastom kaputu Catherine Middleton u narančastom kaputu (Foto: Profimedia)

Za koncert na kojem su nastupali legendarni britanski glazbenici poput Eltona Johna reciklirala je elegantnu haljinu brenda Self-Portrait koja je sastavljena od sakoa s podesivim remenom i plisirane suknje s čipkastim porubom.

Koje izdanje vam je najbolje?

glasova:

Ovu haljinu nosila je i u rujnu prošle godine na prijemu u Kensingtonskoj palači.



Iako su mnogi komentatori na društvenim mrežama posljednje izdanje vojvotkinje proglasili i najboljim, ima i onih koji imaju druge favorite. U našoj anketi i vi nam možete reći koje od pet izdanja vojvotkinje Catherine Middleton vam je najbolje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju