Kada uđemo u vezu, normalno je da nam ta osoba postane najvažnija, a možda se dogodi i da neke prijatelje (nenamjerno) zanemarimo. Čak će se i viđanja i druženja s najboljom prijateljicom neminovno prorijediti, ali u idućih sedam situacija ona vam mora biti važnija od partnera.

1. Kad prekine s partnerom
Vaša najbolja prijateljica sigurno će vas trebati nakon prekida s dečkom, naročito ako je on taj koji je prekinuo vezu. Bez obzira na to je li ju prekid iznenadio ili je naslućivala kraj, sigurno je da će trebati svoju prijateljicu da je sasluša i utješi.

2. Kad ona ostavi partnera
Čak i ako vam se dečko vaše najbolje prijateljice nikada nije sviđao i mislite da je to što ga je ostavila najbolje što je napravila u životu, nemojte likovati zbog kraja njihove veze i govoriti joj kako je super što ga se je riješila, već joj pružite podršku na način koji je njoj potreban.

Bez obzira na to što je ona inicirala prekid i što zna da je tako najbolje – sigurno joj nije lako.

3. Kad je prošlo šest tjedana od vaše posljednje kave ili izlaska
Nikada nemojte zaboraviti na ispunjenje koje vam donose ženska druženja. Ako ste posljednji put s prijateljicom bili na kavi ili u večernjem izlasku prije mjesec i pol, vrijeme je da to ponovite. Ne dopustite da prođe previše vremena a da se ne podružite s najboljom prijateljicom.

4. Kad ste se posvađale
Vrlo je vjerojatno da ćete poletjeti u zagrljaj voljenom muškarcu i tražiti od njega utjehu nakon svađe s prijateljicom. I nema ništa loše u tome ako vas to smiruje, no nakon što ohladite glavu, javite se prijateljici i pokušajte izgladiti razmirice. Nemojte dozvoliti da problem ostane visjeti u zraku.

Prijateljice Ženska večer: Pet važnih razloga zašto trebate provesti večer s prijateljicama

Slika nije dostupna Tri "prijateljice" koje vam ne trebaju u životu (i one kojima se morate okružiti)

5. Kad joj treba pratnja za vjenčanje
Ako je vaša prijateljica solo i pozvana je na vjenčanje, nemojte odbiti njezin poziv da joj budete pratnja. Bit će to prilika da se odlično zabavite skupa, razbacate na plesnom podiju baš kao što ste to radile dok ste obje bile ''singlice''. Vaš dragi tu večer može iskoristiti za izlazak s prijateljima.

6. Kad se pita je li on onaj pravi

Ima li vaša prijateljica dvojbi u svojoj ljubavnoj vezi, pita li se je li on onaj pravi, budite tu za nju zatreba li joj savjet i netko tko će stvari možda sagledati objektivnije od nje. 

7. Kad joj premine netko blizak
Nema se tu puno dodati – kada vašoj najboljoj prijateljici premine netko blizak, ona vam mora biti na prvom mjestu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju