Poznat vam je onaj problem kad u ormariću za obuću jednostavno nemate dovoljno mjesta za sve cipele pa ih morate zgurati, a to biste svakako željeli izbjeći? Kako bi sve cipele bile lijepo posložene, potreban je veći prostor za spremanje, a upravo smo takve prostranije ormare za obuću potražili u trgovinama.

Manji ormarići za obuću ne zauzimaju puno prostora, no u trgovinama se mogu pronaći i uži dvokrinli ormari koji idu u visinu te izvana nalikuju onima za odjeću, a u njima ima dovoljno mjesta za sve cipele, tenisice, sandale i ostalu obuću.

Zahvaljujući većem broju pretinaca u ovim prostranim ormarima obuća će biti uredno posložena, a to će pomoći i da će duže traje i ostane uščuvana. Tako ćete svoj omiljeni par štikli ili tenisica moći i duže nositi, možda i nekoliko sezona, a da se na njima ne vidi da su iznošene.

Slika nije dostupna Dobro razmislite o kupnji: "Štedljivci prostora" koje dizajneri interijera izbjegavaju

Ormari za obuću (i jedan garderobni s odjeljkom za obuću) koje smo izdvojili u fotogaleriji na početku teksta bez problema će se uklopiti u svaki prostor, odnosno predsoblje, te stil uređenja doma, i napokon ćete imati dovoljno mjesta za spremanje obuće.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju