Spremni ste za proljetno čišćenje ormara i želite u njemu zadržati samo najpotrebnije proljetne modele? U nastavku provjerite kojih se pet modela uvijek isplati imati u ormaru tijekom ove sezone.

Galerija

1.TENISICE

Neizostavan model obuće za proljetno razdoblje. Ako niste ljubitelj klasičnih sportskih modela, isprobajte malo manje tipične "casual" varijante tenisica poput modela ukrašenih cvjetnim uzorkom ili pak onih sa svilenom vrpcom umjesto žniranaca.

2. NATIKAČE

Proljeće je poznato kao promjenjivo razdoblje pa nikoga previše ne začuđuje kada nakon hladnog i kišnog dana grane jako sunce, a temperature odjednom pariraju ljetnima. U tim trenucima posežemo i za otvorenom obućom poput natikača. Ponuda natikača nikada nije bila veća pa uz udobne modele sportskog izgleda bez problema možete pronaći i elegantnije modele s potpeticom.

3. OKSFORDICE

Ne dopustite da vas proljetni pljuskovi uhvate nespremne. S obzirom na to da je mnogim ženama tijekom proljeća previše toplo u gležnjačama, dobar odabir za kišno vrijeme mogu biti oksfordice. Kožnati zatvoreni modeli zaštitit će noge od kiše, a pritom će izgledati sjajno uz većinu odjevnih komada.

4. SANDALE

Kad je riječ o vremenskim uvjetima, proljeće ponekad više nalikuje ljetu, pa se može dogoditi da većinu vremena tijekom sezone provedemo u ljetnoj obući. Zato je uvijek dobro u pripremi imati sandale, a model ovisi isključivo o vašem ukusu.

5. SALONKA

Bez obzira na godišnje doba, dobra stara salonka uvijek je rado viđen gost ženskog ormara i naših odjevnih kombinacija. Spašava nas tijekom sezone krštenja, krizmi i proljetnih vjenčanja, ali i u svim drugim svečanijim prigodama kada nam je potrebna formalna cipela.

Pogledajte i:

Od vjenčanja do krizmi: 20 haljina iz C&A za sve svečane prigode