Trend u uređenju doma koji su mnogi dočekali raširenih ruku jest svijetlo drvo, koje će itekako vladati u uređenju interijera u 2021. godini. Svijetlo drvo osvaja na prvi pogled, prostoru daje svježinu, prozračnost i vedrinu.

Galerija

Svijetle boje u dom unose svjetlost i vedro raspoloženje koje je uvijek dobro došlo, a sada nam ga treba više nego ikada. Prekrasan način postizanja ovog efekta jest upotreba svijetlog drva. Akcenti poput zidnih obloga, namještaja ili ukrasnih dodataka mogu se izrađivati od svijetlog drveta poput jasena, hrasta, bukve ili bora.

Drvo djeluje toplo i estetski vrlo privlačno u kombinaciji s bijelim namještajem, ali i detaljima u drugim svijetlim bojama. Prirodne, nelakirane površine ističu prirodnu udobnost, ali i dalje prostoru daju lijepu sofisticiranost.

Ima li ljepše? 15 dnevnih soba s kaminom o kakvima volimo maštati

U 2021. godini veliki trend je i namještaj od ratana u interijerima pa je i to sjajan način da se u dom unese svijetlo drvo. Inspiraciju za uređenje doma s akcentima od svijetlog drva pronađite u fotogaleriji na početku teksta.

Svijetlo drvo u domu trend je u uređenju interijera - 2
Drvo djeluje toplo i estetski vrlo privlačno u kombinaciji s bijelim namještajem (Foto: Living4media)