Trend u uređenju doma koji su mnogi dočekali raširenih ruku jest svijetlo drvo, koje će itekako vladati u uređenju interijera u 2021. godini. Svijetlo drvo osvaja na prvi pogled, prostoru daje svježinu, prozračnost i vedrinu.

Galerija Svijetlo drvo u domu trend je u uređenju interijera - 1 Svijetlo drvo u domu trend je u uređenju interijera - 5 Svijetlo drvo u domu trend je u uređenju interijera - 3 +7 Svijetlo drvo u domu trend je u uređenju interijera

Svijetle boje u dom unose svjetlost i vedro raspoloženje koje je uvijek dobro došlo, a sada nam ga treba više nego ikada. Prekrasan način postizanja ovog efekta jest upotreba svijetlog drva. Akcenti poput zidnih obloga, namještaja ili ukrasnih dodataka mogu se izrađivati od svijetlog drveta poput jasena, hrasta, bukve ili bora.

Drvo djeluje toplo i estetski vrlo privlačno u kombinaciji s bijelim namještajem, ali i detaljima u drugim svijetlim bojama. Prirodne, nelakirane površine ističu prirodnu udobnost, ali i dalje prostoru daju lijepu sofisticiranost.

Ima li ljepše? 15 dnevnih soba s kaminom o kakvima volimo maštati Mnogi maštaju o dnevnoj sobi s kaminom u svom domu - 3 Mnogi maštaju o dnevnoj sobi s kaminom u svom domu - 10 Mnogi maštaju o dnevnoj sobi s kaminom u svom domu - 11 +12 Mnogi maštaju o dnevnoj sobi s kaminom u svom domu - 13

Kuhinje u bijelo-sivoj kombinaciji boja - 4 Savršene? 12 kuhinja u bijelo-sivoj kombinaciji koju je teško nadmašiti

U 2021. godini veliki trend je i namještaj od ratana u interijerima pa je i to sjajan način da se u dom unese svijetlo drvo. Inspiraciju za uređenje doma s akcentima od svijetlog drva pronađite u fotogaleriji na početku teksta.

Svijetlo drvo u domu trend je u uređenju interijera - 2 Drvo djeluje toplo i estetski vrlo privlačno u kombinaciji s bijelim namještajem (Foto: Living4media)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju