Bijele kuhinje bezvremenska su klasika u uređenju doma, a u kombinaciji sa sivom izgledat će još elegantnije i modernije. Siva boja kuhinji će dati sofisticiranost, a bjelina prozračnost i vedrinu.

Galerija Kuhinje u bijelo-sivoj kombinaciji - 10 Kuhinje u bijelo-sivoj kombinaciji - 9 Kuhinje u bijelo-sivoj kombinaciji - 4 +8 Siva boja kuhinji će dati sofisticiranost, a bjelina prozračnost i vedrinu

Ovisno o preferencijama i stilu uređenja doma, birati možete od najsvjetlije do najtamnije nijanse sive. Za manje kuhinje preporučuju se svjetlije boje, pa tako i svjetlija siva, dok u većim kuhinjama slobodno možete koristiti nijanse po želji, ali i tu treba paziti, odnosno dodati akcente jačih boja.

Bijele kuhinje bezvremenska su klasika kod uređenja doma, a u kombinaciji sa sivom izgledat će još elegantnije i modernije

Meke, bljedosive boje odličan su odabir za manje kuhinje, ali većim prostorima možda će trebati neki dijelovi odvažnije boje kako bi se spriječilo da izgleda prazno ili previše blijedo. Velikim kuhinjama možete, primjerice, dodati duboku tamnoplavu boju ili žarku boju fuksije.

Hladne sive boje dobro izgledaju uz nehrđajući čelik, a akcenti jarkih boja, poput malih uređaja, vrata ormarića i barskih stolica, dat će prostoru vibrantnost i učiniti ga zanimljivim.

Kuhinje u bijelo-sivoj kombinaciji - 5 Kao i u prirodi, zemljane smeđe, sive i nijanse boje pijeska stvorit će skladnu harmoniju (Foto: Living4media)

Bijelo-siva kombinacija nepogrešiv je izbor za sve stilove uređenja kuhinja, moderne, klasične, pa i kuhinje starinskog, vintage stila. Možete staviti i dva tona sive, a kada birate akcentne boje, najbolje je kombinirati komplementarne boje, koje su jedna pored druge na kotaču boja, ili kontrastne nijanse sa suprotnih strana kotača. Kontrastne boje daju energiju, dok komplementarne boje smiruju.

Kuhinje u bijelo-sivoj kombinaciji - 4 Za manje kuhinje preporučuju se svjetlije boje, pa tako i svjetlija siva (Foto: Living4media)

Drveni elementi također će dodati toplinu kuhinjama u hladnijim nijansama sive. Kao i u prirodi, zemljane smeđe, sive i nijanse boje pijeska stvorit će skladnu harmoniju.

Zelena i žuta također će se izvrsno uklopiti u bijelo-sivoj kuhinji, a ako je vaša kuhinja siva sa sjajem, jako lijepo će izgledati s akcentima u nebesko plavoj boji.

Kuhinje u bijelo-sivoj kombinaciji - 2 Siva boja kuhinji će dati sofisticiranost, a bjelina prozračnost i vedrinu (Foto: Living4media)

Kupaonica je čisti glamur: Oduševila nas je Marinina prekrasna kuća nedaleko od Slavonskog Broda Prekrasna kuća s glamuroznom kupaonicom blizu Slavonskog Broda - 3 Prekrasna kuća s glamuroznom kupaonicom blizu Slavonskog Broda - 10 Prekrasna kuća s glamuroznom kupaonicom blizu Slavonskog Broda - 8 +20 Prekrasna kuća s glamuroznom kupaonicom blizu Slavonskog Broda - 21

Ana Marija s otoka Zlarina renovirala je svoju kuhinju koja oduševljava osvježavajućom bojom Ana Marija Celić s otoka Zlarina renovirala je staru kuhinju - 16 Ana Marija Celić s otoka Zlarina renovirala je staru kuhinju - 14 Ana Marija Celić s otoka Zlarina renovirala je staru kuhinju - 12 +5 Ana Marija Celić s otoka Zlarina renovirala je staru kuhinju - 10

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju