Da vam kažemo da krumpir može biti motiv za najslađu svjetiljku, biste li nam vjerovali? Kada zavirite u ostatak ovog teksta, vidjet ćete da je to itekako moguće.

Slatke stvarčice koje nam uljepšaju svakodnevnicu i izmame osmijeh na lice uvijek volimo vidjeti, a takva stvarčica je i ova svjetiljka u obliku krumpira astronauta. Kako kažu tvorci neodoljive lampe koja će biti savršeni dodatak svakoj dječjoj (ali i odrasloj sobi), ovaj krumpir obučen je za istraživanje svemira, a dok je na Zemlji, svakoj će prostoriji u domu donijeti savršenu dozu svjetlosti.

Svjetljika u obliku krumpira astronauta prodaje se u online trgovini Smoko po cijeni od 22 američka dolara (138,35 kuna) i trenutno je među njihovim najprodavanijim proizvodima.

Oni u čije je domove ovaj neodoljivi astronaut sletio su oduševljeni.

Veličina svjetljke je taman, a lijepo je i da ima automatsko isključivanje nakon sat vremena za slučaj da je zaboravite isključiti, jedan je od komentara.

Presladaaaak je. Može biti sjajan poklon, ali i divna noćna lampa, navodi se u još jednoj recenziji.

Maleni krumpir koji može osvijetliti cijelu sobu. Jako je sladak, a kvaliteta je stvarno odlična. Svi će vas pitati gdje ste ga kupili, još je jedna pohvala na račun najslaže svjetiljke.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju