I Tatjana Cameron Tajči je u Malmöu gdje je uz pratnju Ante Gele nastupila u Euro clubu nakon završetka prvog eurovizijskog polufinala. Tajči je za nastup odjenula legendarnu ružičastu haljinicu koju je nosila na Eurosongu 1990. godine u Zagrebu.

Galerija Tatjana Cameron Tajči u ružičastom odijelu Ivana Friščića u Malmöu - 4 Tatjana Cameron Tajči u ružičastom odijelu Ivana Friščića u Malmöu - 3 Tatjana Cameron Tajči u ružičastom odijelu Ivana Friščića u Malmöu - 2 +7 Tatjana Cameron Tajči u ružičastom odijelu Ivana Friščića u Malmöu

Osim u toj haljini, Tajči je na pozornici Euro cluba u Malmöu pjevala i u srebrnoj mini haljini sa šljokicama, dugim rukavima i efektnim volanom, s potpisom dizajnera i stilista Ivana Friščića.

Tatjana Cameron Tajči u srebrnoj haljini dizajnera Ivana Friščića Tatjana Cameron Tajči u srebrnoj haljini dizajnera Ivana Friščića (Foto: Livio Andrijic/Cropix)

Friščić je za Tajči pripremio i odijelo iz nove kolekcije svog brenda DiLight, koje nosila ranije istoga dana u Malmöu, i to ružičaste boje kao homage već spomenutoj ružičastoj haljini s Eurosonga. Besprijekorne elegancije i kroja, odijelo Tatjani pristaje kao saliveno, što i ne čudi, s obzirom na to da je krojeno po mjeri.

Tatjana Cameron Tajči u ružičastoj haljini s Eurosonga nastupila je u Malmöu - 1 Tatjana Cameron Tajči u ružičastoj haljini s Eurosonga nastupila je u Malmöu (Foto: Livio Andrijic/Cropix)

Kad god dođe u Hrvatsku, Tajči prvo što napravi jest da dođe k meni u dućan da vidi što će nositi tih nekoliko dana koliko bude u Hrvatskoj. Tajči i ja prijatelji smo godinama, ona je bila i zaštitno lice zimske kampanje brenda. Kad god je u Hrvatskoj uvijek nosi DeLight, čak i u Americi vrlo često, kazao nam je Ivan Friščić.

Tatjana Cameron Tajči u ružičastom odijelu Ivana Friščića u Malmöu - 5 Tatjana Cameron Tajči u ružičastom odijelu Ivana Friščića u Malmöu (Foto: Sanjin Strukic/Pixsell)

Stilist Ivan Friščić o voditeljicama Eurosonga: "Koliko god taj stil bio trendi i popularan, on nije primjeren televiziji" Malin Åkerman i Petra Mede vodile su prvu polufinalnu večer Eurosonga Malin Åkerman i Petra Mede vodile su prvu polufinalnu večer Eurosonga - 1 Malin Åkerman i Petra Mede vodile su prvu polufinalnu večer Eurosonga - 6 +7 Malin Åkerman i Petra Mede vodile su prvu polufinalnu večer Eurosonga - 2

Tajči o kultnoj haljini s Jugovizije: "Mama mi ju je autobusom donijela u Zadar, a u njoj sam se osjećala kao u čarobnom plaštu" Tatjana Matejaš Tajči u legendarnim haljinicama na Jugoviziji i Euroviziji 1990. godine - 4 Tatjana Matejaš Tajči u kultnoj narančastoj haljinici na Jugoviziji 1990. godine Tatjana Matejaš Tajči  1990. godine na Jugoviziji održanoj u Zadru +2 Tatjana Matejaš Tajči u legendarnim haljinicama na Jugoviziji i Euroviziji 1990. godine - 2

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju