Ako volite komade koji su istovremeno šik i udobni, onda možda u svojem ormaru već imate tajice s trakom za stopala.

Galerija Tajice s trakom za stopala obožava i Victoria Beckham Sarah Jessica Parker Sienna Miller +9 Victoria Beckham

Ako ste odrastali 80-ih i 90-ih godina prošlog stoljeća, možda se sjećate da su tajice poput ovih bile nezaobilazan dio mnogih ormara.

Prije nekoliko godina tajice s trakama za stopala doživjele su svoj povratak na modne piste, a vrlo brzo u svoje su ih kombinacije uključile zaljubljenice u modu koje su ih počele nositi uz sve, od štikli do finih sakoa.

Revija modne kuće Isabel Marant Revija modne kuće Isabel Marant (Foto: Profimedia)

Čak je i Victoria Beckham na popisu obožavateljica tih tajica. Svojedobno je Parizom prošetala u izdanju koje su činile tajice s trakom za stopala i kardigan modne kuće Chanel te štikle, čime je potvrdila da se radi o komadu koji se uistinu može kombinirati uz sve.

Victoria Beckham Victoria Beckham (Foto: Profimedia)

Još jedan veliki rast popularnosti tajica s trakom za stopala dogodio se u peridou koji su obilježila zatvaranja zbog koronavirusa. U tim trenucima udobnost je postala prioritet, ali zaljubljenice u modu i dalje su preferirale izdanja koja izgledaju šik i tu su na scenu stupile tajice s trakama za stopala. Postale su it komad u ormarima mnogih influencerica koje su svojim kombinacijama inspirirale cijelu vojsku žena i potaknule ih na kupovinu.

Sada kada je proljeće pred vratima kombinacije s ovakvim tajicama sve su češće. Trgovine ih imaju na svojim policama, a na Instagramu je sve više načina kako ih kombinirati.

Sienna Miller Sienna Miller (Foto: Profimedia)

Ako se pita stručnjake, najbolje je birati obuću zahvaljujući kojoj će se traka za stopalo vidjeti, poput štikli, balerinki ili mokasinki. No, takve tajice mogu biti i dio puno ležernijih kombinacija, što potvrđuje izdanje glumice Sienne Miller.

Sedam baš dobrih kombinacija zbog kojih ćete poželjeti kupiti kožnate tajice Kožnate tajice su sjajan dodatak garderobi Kožnate tajice odlično se slažu s traper komadima Zara, 22,95 eura +8 Mango, 22,99 eura

U nastavku teksta možete pogledati neke od kombinacija s takvim tajicama zbog kojih biste ih mogli dodati u vašu garderobu. Ponuda iz trgovina čeka vas u galeriji na početku teksta.





 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju