Dugotrajni brakovi u Hollywoodu su prava rijetkost. Ne čudi stoga što svi žele znati tajnu veze između glumaca Goldie Hawn i Kurta Russella koja traje već više od tri desetljeća.


Goldie Hawn i Kurt Russell
u sretnoj su vezi već 35 godine, što je za holivudske pojmove – prava vječnost. Kada su glumicu pitali na britanskom televizijskom showu "Loose Women" što je tajna njihove dugovječnosti, ona je spremno odgovorila: Davno bi se razvela da sam se ikad udala za Kurta.

Glumica je bila udana dvaput – grčkom plesaču i redatelju Gusu Trikonisu izrekla je sudbonosno da u svibnju 1969. godine, a od njega zatražila razvod četiri godine kasnije. U kratkom braku (od 1976. do 1980.) bila je i s glazbenikom Billom Hudsonom s kojim ima dvoje djece – Olivera i Kate.

Brak je zanimljiva psihološka stvar. Ako želiš biti s nekim, važno je udati se za njega. Ako imaš nezavisnost, ako imaš dovoljno (svojeg) novaca i voliš svoju nezavisnost, onda postoji neka psihološka prednost što nisi udana. Ona ti daje slobodu da odlučuješ. Ja sam odlučila ostati u vezi, Kurt je odlučio biti sa mnom, i mi volimo svoju odluku, objasnila je.


Dvoje glumaca prvi put se upoznalo na snimanju filma "The One and Only, Genuine, Original Family Band" iz 1967. godine. Goldie je tada imala 21 godinu, a Kurt je imao tek 16. Iako je glumica priznala da joj je bio simpatičan na prvi pogled, ništa se nije dogodilo zbog njihove velike razlike u godinama.

No ljubav je napokon procvjetala 15 godina kasnije, na snimanju filma "Swing Shift", te traje sve do današnjih dana. Zanimljivo, oboje su si međusobno priznali da nikad nisu željeli biti u vezi s osobom koja radi isti posao, ali život ih je demantirao.

Ne funkcionira svaka veza, i to je istina bez obzira na to jesi li glumačka zvijezda ili obična osoba koja vodi normalan život. Mislim da glumci imaju većih problema s održavanjem veze jer su kamere uvijek uperene u njih. No, uvijek treba biti svoj, zaključila je Goldie Hawn.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju