Dugotrajni brakovi u Hollywoodu su prava rijetkost. Ne čudi stoga što svi žele znati tajnu veze između glumaca Goldie Hawn i Kurta Russella koja traje već više od tri desetljeća.

Galerija


Goldie Hawn i Kurt Russell
u sretnoj su vezi već 35 godine, što je za holivudske pojmove – prava vječnost. Kada su glumicu pitali na britanskom televizijskom showu "Loose Women" što je tajna njihove dugovječnosti, ona je spremno odgovorila: Davno bi se razvela da sam se ikad udala za Kurta.

Glumica je bila udana dvaput – grčkom plesaču i redatelju Gusu Trikonisu izrekla je sudbonosno da u svibnju 1969. godine, a od njega zatražila razvod četiri godine kasnije. U kratkom braku (od 1976. do 1980.) bila je i s glazbenikom Billom Hudsonom s kojim ima dvoje djece – Olivera i Kate.

Brak je zanimljiva psihološka stvar. Ako želiš biti s nekim, važno je udati se za njega. Ako imaš nezavisnost, ako imaš dovoljno (svojeg) novaca i voliš svoju nezavisnost, onda postoji neka psihološka prednost što nisi udana. Ona ti daje slobodu da odlučuješ. Ja sam odlučila ostati u vezi, Kurt je odlučio biti sa mnom, i mi volimo svoju odluku, objasnila je.
Goldie i Kurt zaljubili su se na snimanju filma
Goldie i Kurt zaljubili su se na snimanju filma "Swing Shift" Foto: Guliver / Coverimages / Getty Images


Dvoje glumaca prvi put se upoznalo na snimanju filma "The One and Only, Genuine, Original Family Band" iz 1967. godine. Goldie je tada imala 21 godinu, a Kurt je imao tek 16. Iako je glumica priznala da joj je bio simpatičan na prvi pogled, ništa se nije dogodilo zbog njihove velike razlike u godinama.

No ljubav je napokon procvjetala 15 godina kasnije, na snimanju filma "Swing Shift", te traje sve do današnjih dana. Zanimljivo, oboje su si međusobno priznali da nikad nisu željeli biti u vezi s osobom koja radi isti posao, ali život ih je demantirao.

Ne funkcionira svaka veza, i to je istina bez obzira na to jesi li glumačka zvijezda ili obična osoba koja vodi normalan život. Mislim da glumci imaju većih problema s održavanjem veze jer su kamere uvijek uperene u njih. No, uvijek treba biti svoj, zaključila je Goldie Hawn.
Njihova ljubav traje već 35 godine
Njihova ljubav traje već 35 godine Foto: Guliver / Coverimages / Getty Images