Tom Selleck bio je rastavljen 38-godišnjak kad je na londonskim daskama koje život znače prvi put pogledao legendarni mjuzikl Cats Andrewa Lloyda Webbera. Iza sebe je imao propao 11-godišnji brak s manekenkom Jacqueline Ray, kao i 17-godina starog posvojenog sina Kevina Sellecka.

Galerija Tom Selleck, Jillie Mack Selleck i Hannah Selleck Tom Selleck sa suprugom Jillie Mack - 8 Tom Selleck sa suprugom Jillie Mack - 7 +5 Tom Selleck sa suprugom Jillie Mack - 4
U glavni grad Ujedinjenog Kraljevstva američki je glumac došao zbog snimanja romantične drame "Lassiter" s Jane Seymour, a svojoj kolegici savjetovao da i ona obavezno ode u kazalište podržati ovu produkciju.

Mnogi su vjerovali da je Tom opsjednut predstavom "Cats" jer se svake večeri upućivao prema West Endu kako bi još jednom pogledao taj mjuzikl. No od zaraznih melodija, intrigantnija mu je bila plesačica koja je glumila ulogu Rumpleteazera – Jillie Joan Mack.

Šarmantni glumac je pozvao 25-godišnjakinju na večeru, i ljubav je rođena. Kad je Engleskinji istekao ugovor na West Endu, Jillie se preselila na Havaje gdje je Tom snimao svoju popularnu televizijsku seriju "Magnum P.I." koja ga je stavila u centar svjetske pozornosti.

Jillie ga je nakon preseljenja u Sjedinjene Američke Države pratila na sva društvena događanja i premijere. Ne čudi stoga da su iznenadili medije kad su se vjenčali u tajnosti u kolovozu 1987. godine. Tomov brat dogovorio je tajnu ceremoniju s lažnim imenima na jezeru Tahoe u Nevadi, a matičar nije znao do zadnje sekunde koga će proglasiti novim supružnicima.

 

A post shared by Hannah Selleck (@hannahselleck) on


Godinu dana kasnije Tom i Jillie postali su roditelji djevojčice Hannah, a Tom Selleck je odlučio prestati glumiti privatnog istražitelja prepoznatljivih gustih brkova. Obitelj se preselila na farmu avokada površine 24 hektara kod grada Thousand Oaks u Kaliforniji, a Tom je odlučio posvetiti se svojoj kćeri i supruzi.

Iako se s vremenom vratio glumačkom poslu, te snimao razne serije, o braku s engleskom plesačicom koji traje već tri deseteljeća nikad nije volio govoriti u javnosti.

Mali izuzetak napravio je 1999. godine za New York Daily News kad je priznao da su on i Jillie izvrsni partneri koji nikad ne donose odluke bez međusobne konzultacije. 

Ako netko od nas donese odluku vezanu uz Hannah, drugi roditelj potpuno podržava tu odluku, čak i ako se s njom ne slaže, dodao je.

Uz međusobno povjerenje i podršku, obiteljski život udaljen od svjetla reflektora bio je ključan za dugovječnost njihovog braka, koji se danas smatra među najstabilnijim u Hollywoodu.

Važno je njegovati brak. Vrijeme koje sam uzeo od posla uvijek je bilo dobro za naš brak, zaključio je Tom Selleck. Tom Selleck sa suprugom Jillie Mack - 7 Kćer Hannah često prati Toma i Jillie na holivudske premijere Foto: Getty Images

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju