Jennifer Aniston odnosno Rachel Green ostat će zauvijek upamćena po kultnim frizurama u seriji "Prijatelji" koje se i danas rado kopiraju.

No, ona nije jedina prijateljica koja je na male ekrane donijela frizure kojima se vrijedi inspirirati.

Iako dosad možda nije imala pozornost koju zaslužuje i Courteney Cox, odnosno Monica Geller imala je frizure koje ne bismo trebali zanemariti.

Monica Geller Courteney Cox kao Monica Geller (Foto: Profimedia)

Slojevi, popularna dužina i volumen su komponentne sjajne frizure, a ona ih je imala sve. Dodajte tome dozu nostalgije koja nije rijetkost kada su u pitanju trendovi i dobit ćete hit frizuru za 2022. godinu.

@lachicanna Yall fucking with the Monica Geller cut ?! 😸#GodzillaVsKongRoar ♬ Break it off - 😘🙈☺️

Monicina frizura postala je i veliki hit na TikToku, a radi se o frizuri koja je obilježila prvu i drugu sezonu.

"Monicina frizura" je frizura bogata slojevima koji na nekim dijelovima sežu do čeljusti, a na nekima do ključne kosti. Za njezin odličan izgled bitan je volumen, puno volumena koji joj daje prozračni izgled.

Među slavnim osobama koje su se pridružile ovom trendu je glumica Sarah Hayland. Ona je to učinila slučajno jer je shvatila da je dobila Monicinu frizuru nakon što je skinula ekstenzije, ali nije krila uzbuđenje zbog te činjenice.

Na popularnom TikToku hashtag #monicagellerhair jako je popularan, a korisnici društvene mreže s pratiteljima dijele svoje verzije voluminozne, prozračne slojevite frizure koja može biti i vaš izbor za jesen - ako ste planirali promjenu.

Kratka kosa Ideje koje bi vam se mogle svidjeti: Pet frizura koje će obilježiti jesen pred nama

U nastavku možete pogledati kako u 2022. godini nositi frizuru inspiriranu Monicom Geller. Možda neka od opcija i vama bude povod za odlazak frizeru.

1. S razdjeljkom po sredini

2. Kosa prebačena na jednu stranu za dodatni volumen

3. Slojevito, slojevito, slojevito

4. S tankim šiškama

5. Pomalo shaggy

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju