Jennifer Lopez titulu dive često opravdava i svojim odjevnim kombinacijama. Pritom ne mislimo samo na spektakularna izdanja u kojima se pojavljuje na svečanim događanjima.

Galerija Vatrena kombinacija koju je J.Lo odjenula za ručak J.Lo nakon večere u luksuznom losanđeleskom restoranu u crop topu i poderanoj trenirci J.Lo uoči poslovnog sastanka +4 J.Lo u šopingu

Njezine dnevne kombinacije u kojima odrađuje svakodnevne obveze često su sve samo ne suptilne.

Vatrena kombinacija koju je J.Lo odjenula za ručak Vatrena kombinacija koju je J.Lo odjenula za ručak (Foto: Profimedia)

Tako će se J.Lo na običan ručak uputiti u upečatljivom crvenom kompletu koji bi neke druge dame vjerojatno odjenule za crveni tepih, a na poslovni sastanak doći će u uskoj haljini mini kroja i visokim čizmama s vrtoglavom potpeticom.

J.Lo nakon večere u luksuznom losanđeleskom restoranu u crop topu i poderanoj trenirci J.Lo nakon večere u luksuznom losanđeleskom restoranu u crop topu i poderanoj trenirci (Foto: Profimedia)

J.Lo uoči poslovnog sastanka J.Lo uoči poslovnog sastanka (Foto: Profimedia)

Čak će i najležernija izdanja sa širokim trapericama i ravnim gležnjačama nadograditi predimenzioniranom bundom.

J.Lo u predimenzioniranoj bundi J.Lo u predimenzioniranoj bundi (Foto: Profimedia)

U njezinoj garderobi zapravo ima najmanje mjesta za kombinacije koje bismo smjestili na zlatnu sredinu između ležernog i glamuroznog. Ili je viđamo u sportskim kombinacijama s tajicama, tenisicama, trenirkama i trapericama ili je vrhunski sređena.

Upravo je zato mnoge iznenadila svojim neutralnim dnevnim izdanjem u kojem je snimljena na ulicama Los Angelesa. Njezine kombinacije inače bismo teško mogli kopirati jer za nas obične smrtnike većinom nisu nosive u klasičnim prigodama, ali zato je ova itekako nosiva.

Nosivo i neutralno dnevno izdanje Jennifer Lopez Nosivo i neutralno dnevno izdanje Jennifer Lopez (Foto: Profimedia)

Jennifer je crne hlače šireg kroja spojila s bijelim topom preko kojeg je prebacila kratku crnu vesticu. Nosila je i dnevnu torbu srednje veličine, a na nogama je umjesto štikli, platformi ili tenisica u kojima je najčešće viđamo imala - mokasine.

Jennifer Lopez Jennifer Lopez (Foto: Profimedia)

Takav tip klasične obuće s ravnim potplatima Jennifer stvarno rijetko nosi, ali i cijelo ovo izdanje u duhu casual elegancije itekako je rijetkost za jednu od najglamuroznijih zvijezda današnjice.

Sviđaju li vam se ovakve neutralne i decentne kombinacije Jennifer Lopez?

glasova:

Jennifer Lopez u izdanju koje bi obožavateljima bilo savršeno da je jedan detalj malo drugačiji Jennifer Lopez Ben Affleck i Jennifer Lopez Jennifer Lopez na premijeri filma +1 Jennifer Lopez na premijeri filma

Jennifer Lopez u haljini za koju je trebalo napraviti mjesta na tepihu Met Gale Jennifer Lopez u Ralph Laurenu na Met Gali 2023. - 2 Jennifer Lopez u Ralph Laurenu na Met Gali 2023. - 3 Jennifer Lopez u Ralph Laurenu na Met Gali 2023. - 5 +3 Jennifer Lopez u Ralph Laurenu na Met Gali 2023. - 6

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju