Cvjetni uzorak, već nekoliko sezona ultra-popularan na odjeći, obući i modni dodacima, ove jeseni preplavit će i interijere. Uzorak predimenzioniranog cvijeća jedan je od najvećih trendova u uređenju interijera u nadolazećoj sezoni, a mi smo skupili fotografije koje pokazuju koliko privlačno i lijepo cvjetni motivi u životnom prostoru mogu izgledati.

Galerija Predimenzionirano cvijeće je hit-uzorak za jesen kod uređenja interijera - 8 Predimenzionirano cvijeće je hit-uzorak za jesen kod uređenja interijera - 11 Predimenzionirano cvijeće je hit-uzorak za jesen kod uređenja interijera - 15 +18 Predimenzionirano cvijeće je hit-uzorak za jesen kod uređenja interijera

Cvjetni uzorak
životnom prostoru dat će šarm, svježinu i ljupkost, ali i posebnu živahnost kao i dojam vječnog proljeća. Predimenzionirano cvijeće ove se jeseni smjestilo na razne detalje za uređenje doma kao što su jastuci, presvlake za fotelje, lampe, zavjese za tuš kabine, stolnjake, a naročito atraktivno izgleda i na tapeti.

Pravilo je jednostavno – što je uzorak predimenzioniranog cvijeća veći, to bolje, a poželjno je ostatak prostorije urediti jednostavno kako bi cvijeće bilo u centru pažnje. Izaberite boje koje će najbolje pasati uz boje cvijeća.

Predimenzionirano cvijeće je hit-uzorak za jesen kod uređenja interijera - 4 Predimenzionirano cvijeće je hit-uzorak za jesen kod uređenja interijera (Foto: Living4media)

U našoj fotogaleriji inspirirajte se za uređenje vlastitog životnog prostora, a na istom mjestu pronađite i artikle iz trgovina s uzorkom predimenzioniranog cvijeća.

Predimenzionirano cvijeće je hit-uzorak za jesen kod uređenja interijera - 14 IKEA, presvlaka za naslonjač, 499 kn (Foto: Living4media)


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju