Bob je s razlogom jedna od najpopularnijih frizura. Idealna je za žene koje ne žele maksimalno kratiti kosu, a istovremeno ne žele ni jako dugu kosu jer nemaju vremena za njezino održavanje. Dosad smo viđali razne varijante boba, a u posljednje vrijeme najpopularnija je jedna vrlo glamurozna.

Galerija Zendaya Zendaya Zendaya +8 Zendaya

Popularizirala ju je Zendaya, trenutno jedna od najvećih modnih trendseterica koja ima i značajan utjecaj na beauty trendove.

Zendaya Zendaya (Foto: Afp)

Gdje god se posljednjih mjeseci pojavila, 26-godišnja ljepotica imala je istu frizuru - voluminozni bob s razdjeljkom sa strane koji podsjeća na frizure iz Zlatnog doba Hollywooda.

Zendaya Zendaya (Foto: Afp)

Dobio je naziv talijanski bob, a da ga nosi opravdano dokazuju fotografije Sophije Loren iz mladih dana koja je svojevremeno često nosila upravo ovakav voluminozni tip frizure.

Vrijeme je za kratku kosu: 10 predobrih frizura zbog kojih ćete se poželjeti ošišati Ursula Corbero Bella Hadid Léa Seydoux +6 Alexa Demie

Talijanski bob je duži, lepršaviji, senzualniji i svestraniji, a zbog načina stiliziranja ostavlja dojam starog holivudskog glamura, potvrđuje frizerka Hollie Rose Clarke za WWW.

Clarke kaže kako je ova frizura odmak od klasičnog uglađenog pariškog boba, znatno je razigranija i postaje hit zato što za razliku od ostalih varijanti boba nudi puno više mogućnosti za rad s kosom zbog njezine dužine.

Zendaya Zendaya (Foto: Afp)

Ako tražite novu frizuru za neku posebnu prigodu ili jednostavno želite izgledati malo glamuroznije u svakodnevnim situacijama, razgledajte našu galeriju koja će vam pokazati kako je upravo talijanski bob pravi odabir za vas.

Laura Harrier Laura Harrier (Foto: Profimedia)

10 najutjecajnijih frizura svih vremena koje nikad ne izlaze iz mode Jane Birkin Mia Farrow Cher +7 Marilyn Monroe

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju