O šarmu slavnih latino zavodnika sve se zna, ali prema mišljenju mnogih dama, ništa manje šarmantni (i zgodni) nisu Talijani. To se posebno odnosi na talijanske glumce.

Galerija Alessio Boni s djevojkom Ninom Verdelli Diane Lane i Raoul Bova u filmu Pod suncem Toskane Raoul Bova +8 Ludovico Tersigni

Jedan od onih koji se godinama nalaze na listama najzgodnijih je i 56-godišnji Alessio Boni. Slavnog glumca hrvatska publika prvi put je upoznala zahvaljujući talijanskoj sapunici "Čarolija".

U njoj je prezgodni Alessio glumio Marca Oberona, kirurga koji u klinici Life preuzima mjesto Barbare Nardi i zaljubljuje se u studenticu medicine Caterinu Masi.

Alessio Boni s djevojkom Ninom Verdelli Alessio Boni s djevojkom Ninom Verdelli (Foto: Guliver Image)

Glumac Raoul Bova osvojio je međunarodnu publiku 2003. godine, glumeći u romantičnoj drami "Pod suncem Toskane".

Raoul Bova Raoul Bova (Foto: Guliver Image)

Kada njujoršku spisateljicu Frances muž ostavi zbog mlađe žene, njezin svijet se sruši. Prijateljica je nagovara da otputuje u Italiju, a Frances naposljetku odluči kupiti kuću u Toskani. U međuvremenu započinje i aferu s prezgodnim Marcellom kojeg glumi Raoul.

Diane Lane i Raoul Bova u filmu Pod suncem Toskane Diane Lane i Raoul Bova u filmu "Pod suncem Toskane" (Foto: Guliver Image)

Stereotip o šarmantnim plavookim Talijanima potvrđuju i glumci iz nove generacije ljepotana. Među njima je i Ludovico Tersigni, zvijezda serije "Summertime" nastale u produkciji Netflixa.

Ludovico se probio zahvaljujući ulozi u talijanskoj verziji megapopularne norveške tinejdžerske serije Skam, a sada ima glavnu mušku ulogu u seriji "Summertime".

Tamo glumi Alessandra Albu, mladog i perspektivnog motorista koji zbog stalnih sukoba s ocem razmišlja o prekidu karijere. U isto vrijeme u njegov život ulazi Summer Bennati, djevojka potpuno drugačija od onih kakve je do tada ljubio.

Zavirite u galeriju i pogledajte još talijanskih glumaca koji obaraju s nogu i izgledom i šarmom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju