O šarmu slavnih latino zavodnika sve se zna, ali prema mišljenju mnogih dama, ništa manje šarmantni (i zgodni) nisu Talijani. To se posebno odnosi na talijanske glumce.

Jedan od onih koji se godinama nalaze na listama najzgodnijih je i 56-godišnji Alessio Boni. Slavnog glumca hrvatska publika prvi put je upoznala zahvaljujući talijanskoj sapunici "Čarolija".

U njoj je prezgodni Alessio glumio Marca Oberona, kirurga koji u klinici Life preuzima mjesto Barbare Nardi i zaljubljuje se u studenticu medicine Caterinu Masi.

Glumac Raoul Bova osvojio je međunarodnu publiku 2003. godine, glumeći u romantičnoj drami "Pod suncem Toskane".

Kada njujoršku spisateljicu Frances muž ostavi zbog mlađe žene, njezin svijet se sruši. Prijateljica je nagovara da otputuje u Italiju, a Frances naposljetku odluči kupiti kuću u Toskani. U međuvremenu započinje i aferu s prezgodnim Marcellom kojeg glumi Raoul.

Stereotip o šarmantnim plavookim Talijanima potvrđuju i glumci iz nove generacije ljepotana. Među njima je i Ludovico Tersigni, zvijezda serije "Summertime" nastale u produkciji Netflixa.

Ludovico se probio zahvaljujući ulozi u talijanskoj verziji megapopularne norveške tinejdžerske serije Skam, a sada ima glavnu mušku ulogu u seriji "Summertime".

Tamo glumi Alessandra Albu, mladog i perspektivnog motorista koji zbog stalnih sukoba s ocem razmišlja o prekidu karijere. U isto vrijeme u njegov život ulazi Summer Bennati, djevojka potpuno drugačija od onih kakve je do tada ljubio.

Zavirite u galeriju i pogledajte još talijanskih glumaca koji obaraju s nogu i izgledom i šarmom.

Slavni holivudski glumci koji stare poput dobrog vina Brad Pitt nekad i sad Javier Bardem nekad i sad Matthew McConaughey nekad i sad +6 Pierce Brosnan nekad i sad Popis koji je (ne)moguće složiti: 20 najljepših holivudskih glumaca današnjice George Clooney Tom Hardy Gerard Butler +16 Bradley Cooper

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju