Iza nas je peta emisija "Plesa sa zvijezdama", koja je bila posvećena obitelji i prijateljima. Uz natjecatelje su stali njihovi najmiliji i na male ekrane nam donijeli spoj plesa, zabave i ljubavi prema bližnjima.

Galerija Tamara Loos u petoj emisiji Plesa sa zvijezdama Tamara Loos u trećoj emisiji Plesa sa zvijezdama - 3 Tamara Loos u prvoj epizodi Plesa sa zvijezdama +3 Tamara Loos u četvrtoj emisiji Plesa sa zvijezdama

Osim dobro uvježbanih točaka, raskošnih kostima i blještave pozornice, pažnju uvijek privuče i modna kombinacija novog lica Plesa sa zvijezdama, voditeljice Tamare Loos.

Marko Grubnić ovoga je puta imao dvojnu ulogu – dizajnera i stilista, a Tamara je zasjala u haljini koja signalizira proljeće.

Plava haljina klasičnog sirena kroja naglasila je njezinu siluetu, a posebna je po efektnim izrezima u području struka te ružama, koje su cijeloj kombinaciji dale zaigrani, proljetni dojam.

Markov zadatak je osmisliti 12 efektnih modnih kombinacija, a cilj mu je da svaka bude potpuno drugačija.

Nakon Matijine haljine iz prošle emisije pripremili smo jednu potpuno drugačiju kombinaciju. Došlo nam je proljeće, pa smo Tamarinom haljinom htjeli najaviti Uskrs. Plava boja bila mi je inspiracija, a posebnu ulogu imalo je i cvijeće, govori nam Marko.

Tamara Loos u petoj emisiji Plesa sa zvijezdama Tamara Loos u petoj emisiji Plesa sa zvijezdama (Foto: Nova TV)

Iako je haljina na prvi pogled jednostavna, Marko nam priznaje da se radi o kompleksnoj kombinaciji u kojoj nije bilo lako hodati.

Radi se o klasičnoj sireni, ali s pomakom. Imali smo proreze na trbuhu, a dodali smo i cvijeće, čisto da razigramo haljinu u gornjem dijelu. U donjem dijelu dodali smo ogromni til, s kojim smo se igrali tijekom cijele emisije.

Nekad bi se on vidio više, a nekad manje, pa bih zaključio da smo ove nedjelje pripremili jednu zanimljivu modnu kombinaciju, govori Marko.

Marko je klasični sirena-kroj začinio asimetrijom, koju smo mogli vidjeti u području rukava, a Tamarinu kombinaciju zaokružili su lagani make-up i mašna kojom je ukrasila frizuru.

Sljedeće nedjelje možete očekivati pravu uskrsnu čaroliju. Svi ćemo zajedno slaviti Uskrs, mi u studiju i naši gledatelji ispred malih ekrana. Tamarina kombinacija bit će upečatljiva, glamurozna i prava uskrsna, otkrio nam je Marko Grubnić.

Franka Batelić u haljini s posebno zanimljivim dekolteom Franka Batelić u petoj emisiji Plesa sa zvijezdama Franka Batelić u trećoj emisiji Plesa sa zvijezdama Franka Batelić u drugoj epizodi Plesa sa zvijezdama +4 Franka Batelić u prvoj epizodi Plesa sa zvijezdama

U galeriji na početku teksta možete pogledati Tamarine kombinacije iz prošlih emisija "Plesa sa zvijezdama". 

  Tamara Loos u petoj emisiji Plesa sa zvijezdama Tamara Loos u petoj emisiji Plesa sa zvijezdama (Foto: Nova TV)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju