Sitno brojimo do kraja "Plesa sa zvijezdama", zabavnog showa Nove TV, koji nas je proteklih tjedana uvodio u čarobni svijet plesa i dobre zabave.

Galerija Tamara Loos u polufinalnoj emisiji Plesa sa zvijezdama Tamara Loos u devetoj emisiji Plesa sa zvijezdama - 5 Tamara Loos u osmoj emisiji Plesa sa zvijezdama +9 Tamara Loos

U velikoj završnici rasplesanog showa svoje mjesto su osigurala tri para, a njihov finalni nastup gledamo već sljedeće nedjelje.

Blještava pozornica Plesa sa zvijezdama ne bi bila ista bez žirija i voditelja koji svojim modnim kombinacijama uljepšavaju kompletnu scenu.

Tamara Loos, novo lice popularnog showa, svake nas nedjelje iznenadi impresivnim modnim odabirom koje pomno bira, a po potrebi i izrađuje stilist Marko Grubnić.

Marko nam kaže kako mu je glavni cilj originalnost, pa je gledatelje tijekom emisija iznenadio voluminoznim kreacijama koje bi se uklopile u holivudski crveni tepih, ali i nešto jednostavnijim izdanjima koja naglašavaju prirodnu ljepotu.

Tamara je ove nedjelje zablistala u voluminoznoj crnoj haljini domaće dizajnerice Aleksandre Dojčinović. Marko nam je najnovije Tamarino izdanje opisao kao rock-šik verziju princeze, a do izražaja su posebno došle baš efektne rukavice izrađene od tila i ukrašene crnim cvijećem.

Tamara Loos u polufinalnoj emisiji Plesa sa zvijezdama Tamara Loos i Marko Grubnić u polufinalnoj emisiji Plesa sa zvijezdama (Foto: Nova TV)

Alex i ja smo se udružili kako bi smo stvorili taj wow-dojam. Ona se baš potrudila i napravila prekrasnu haljinu, a ja sam sve to upotpunio stajlingom kako bismo dobili rock-moment koji Tamari savršeno stoji, govori Marko.

Rokersku, a istovremeno glamuroznu notu, dala je i velika ogrlica te neobične – kratke i prozirne rukavice, kakve nemamo priliku često vidjeti, te frizura oblikovana u elegantne valove.

Tamara Loos u "anđeoskoj" haljini izrađenoj od perja i kristala Tamara Loos u desetoj emisiji Plesa sa zvijezdama Tamara Loos u osmoj emisiji Plesa sa zvijezdama Tamara Loos +8 Tamara Loos u petoj emisiji Plesa sa zvijezdama

Uskoro nam dolazi finale, a sve što mogu reći jest da vas čeka veliko iznenađenje. Ljudi možda očekuju korzet ili šljokice, ali haljina koju ćete vidjeti u velikom finalu bit će potpuno drugačija. To je sve što ću reći kako ne bih pokvario iznenađenje, zaključio je Marko.

U galeriji na početku teksta prisjetite se Tamarinih izdanja iz prošlih emisija ovogodišnjeg Plesa sa zvijezdama. 

  Tamara Loos u polufinalnoj emisiji Plesa sa zvijezdama Tamara Loos u polufinalnoj emisiji Plesa sa zvijezdama (Foto: Nova TV)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju